Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yemeğin de varoşçası olduğunu ilk defa bu soruyla öğrenmiş oldum lahmacun pideden gelen bir yemek Türk kültüründe olan bir şey akdenizliler bile uzak doğular bile bizden öğrendiler bu yemek stilini niye köylü olsun gayet güzel bize özgü annene bir yemeklerden bir tanesi seversin sevmezsin o seni bileceğin iş
04 Yorumla- +1 yıl
Lahmacun Ermeni yemeğidir
- +1 yıl
Tarihine bak istersen. Türkler Anadolu'da bile yokken Ermeniler binlerce yıl önceden yiyordu zaten Mezopotamya'da
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, lahmacun yiyenler köylü değildir. Lahmacun, Türkiye'nin en popüler yiyeceklerinden biridir ve her kesimden insan tarafından sevilerek tüketilir. Lahmacun, et, soğan, domates, biber ve baharatlardan oluşan bir pidedir. Genellikle lavaş ekmeği üzerine pişirilir ve yanında yoğurt, ayran veya salata ile servis edilir. Lahmacun, hem doyurucu hem de lezzetli bir yemektir ve her yaştan insanın severek tükettiği bir yiyecektir.
01 Yorumla- +1 yıl
:):)
+1 yılYenir ya. Yiyecekleri ayrıştırmak bana abes geliyor. Sonuçta o da Allah’ın bir nimeti değil mi? Hadi Allah’a inancın olmaz okey, yiyecek ya bu. Damak ayrımı yapmaz, herkesin yiyebileceği bir şeyi ben neden köylü sınıfına sokayım? Üstelik köylü olmak da kötü bir şey değil ki klşxşxlxlx
00 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 846 cevap paylaştı. Hayır ne alakası var. Sen hiç aç kalmadın sanırım. Şöyle seni bir aç bırakmak lazım sonra da önüne lahmacun koymak lazım, tabağa dökülen kıymaları bile süpürerek yersin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değil, ağzının tadını bilendir.
10 Yorumla
+1 yılAslında elit bir yemektir köylü yemeği dediğin hem ekonomik, ucuz hem de doyurucu olması lazım
Ama lahmacun hem doyurucu değil hemde aslında pahalı Bir ürün muadillerine göre ise yüzden köylü yemeği değildir
Örnek olarak muadili pizza köylü yemeğidir mesela01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Pizza tarihi bir geçmişi olan mükemmel bir yemektir ve elitlere özgüdür. Lahmacun ise pis pis soğan kokutan, 20 gram et ile koca hamur yenilen yemektir
- Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılNeyseki ben vejeteryanm
Kraliyet ailesnden geliyorm
Lahmacuna hayr marula evet10 Yorumla
+1 yılŞansolyeye bak çıktığı toprağı beğenmiyor sananda hergun şarapla marine edilmiş ahtapot salatası ile yumurtalı kinoa salatasi yiyor zannedicek burnunuz bir havada aç kal nasıl yersin onuda
00 Yorumla
+1 yılLahmacun yiyenler zengindir. Tanesi 35 lira bizim burada. 4 tane yesin 140 lira. Yanındaki de 3 tane yese 105 lira. Oldu sana 245 lira. Ayran içsek 30 lira da oradan gelir. 275 lira olur 😑
00 Yorumla
+1 yılÇatal bıçak kullanırsan elit olursun, sen öyle ye. Biz sara sara happur şuppur ellerimizle yiyoruz oh
021 Yorumla- +1 yıl
Profil fotonla çok çelişiyosun böyle olamaz sen böyle olamazsın kendine gel
- +1 yıl
Ayrıca söylediğin başka şarkılar da varsa onları da atar mısın indirip dinlemek istiyorum o kadar güzel ki
- +1 yıl
Dışım sosyetik içim kenar mahalle kızı benim djskd şaka,, sevmiyorum kasıntı olmayı, hayatı keyfini yaşayarak yaşamayı seviyorumm elit olacam diye şekilden şekile giremem.
Teşekkürler ") 🎶 - +1 yıl
Bana laf sokmasaydın keşke. Ben de şekilden şekle girmiyorum. Rica ederim. Ya gerçekten başka varsa şarkı at da dinlemek istiyorum lütfen
- +1 yıl
Hem yıllardır seni tanıyorum ksde. Sen de beni biliyosundur mutlaka ama bu nickimle değil
- +1 yıl
Üfff kendine gelir misin ne bu hal elit ol biraz 💅
- +1 yıl
:):) ahahhaha
- +1 yıl
Profilinde vocaroo ile attığın şarkı var ya şu an 11. dinleyişim ve devam ediyorum dinlemeye
- +1 yıl
YouTube kanalın falan yok mu
- +1 yıl
Maşallah der misin
Hayır yotuber mi olayım bu yaştan sonra 😄 - +1 yıl
Hayır ya hobi olarak söylediğin şarkıları yükleyebilirsin ne olacak? Maşallah diyelim hadi ya at ama bi yerlere dinlemek istiyorum tele indirmek istiyorum 😀
- +1 yıl
Lütfen esgeçme çok istiyorum gerçekten sesine bayıldım. Hazırda varsa özelden bana atsan şarkıları? Umarım bi gün imzanı isteyeceğim günler de olur başarılar diliyorum çok iyisin
- +1 yıl
Hayır paylaşmak istemiyorum gider misin başımdan, bak şimdi lahmacunun içine soğanı basar sarar sana yediririm ellerimle ha 😂 o dinlediğinin bestesi sözü herşeyi bana ait 😌
- +1 yıl
Ya nolur nolur lahmacunlarla dolu odun fırınına atsan bile kabul ediyorum 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Fransızca biliyo musun acaba? Sana bi şarkı atsam coverlar mısın :)
- +1 yıl
Rica ederim üzüyosun ama ya keşke yapmasan
- +1 yıl
Hayır bilmiyorum ama öğrenmek istediğim diller arasında , çok naif bir dil. Kendileri de öyle aşırı centilmen, kibar bir ırk Fransızlar
- +1 yıl
Al bakalım bu da benden hediye gelsin sana
https://youtu.be/cUbxLmLCoL0 - +1 yıl
Çok güzeldi,, Merci monsieur ☘️‿☘️
- +1 yıl
Rica ederim ya ah be ne kadar mutluyum
Elhamdülillah. En alâ köylülerden hattâ agâhlarından dâhi olmayı kabullenirim.
Bu sorunun nezdinde; Pizza yiyenler entellektüel lubunyalardır o hâlde00 Yorumla
+1 yılŞehirliyim ama lahmacun yemek köylü yapıyorsa sorun yok yine yerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle şehirlilik mi olur hiç
- +1 yıl
Ama tadı güzel
+1 yılNe alaka awk lahmacun yiyen ağzının tadını biliyordur
13 Yorumla- +1 yıl
Sen de köylüsün yani :)
- +1 yıl
Öyle diyorsan öyle olsun fnsjdjfb
- +1 yıl
:):)
Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. 40 liraya bol soğanlı lahmacunu happur şuppur yemeden önce stroy atan köylüler hariç herkese günaydın.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır açıkçası bağdaştıramadım lahmacun ile köy alakası yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Damak tadı yok, yiyenler kokuyor, 20 gram eti hamurla beraber yiyorlar, elleriyle böyle değişik öyk böyle tuhaf ya
Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Lahmacunun tanesi olmuş 45 lira. Neresi köylü acaba kendinize gelir misinizz?
010 Yorumla- +1 yıl
45 lira çok mu sizce
- +1 yıl
Paella sever misiniz peki? Denemediyseniz mutlaka deneyin
- +1 yıl
Rica ederim. Sinirli misin sen
- +1 yıl
Ahahaha farkettim sakin ol. Ben sorularda böyleyimdir. Gerçek halim böyle değil sinirlenme :)
- +1 yıl
Bugün yedim tanesi 60 tl olmuş🤣🤣 düşün 4 kişi 3 4 tane yese toplamda en az 12 13 tane ve yanında içecek çokta ucuz değil. 🤣🤣🤣
u +1 yıl@Hayatİstanbul77 hey maşallah bayağa zengin sofraların menüsü olmuş artık 😂
- +1 yıl
Evet öyle 🤣🤣🤣
+1 yılLahmacun bir kültürdür. Ben lahmacun kadınıyım. Sen seversin sevmezsin yersin yemezsin beni ilgilendirmez. Bu başka bir şeydir
00 YorumlaKanepe yiyenler elit oluyor da lahmacun yiyenler köylü mü oluyor?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılKöylü olsaydı tatilde tanesi 250 den baskamzdu bodurumda
01 Yorumla- +1 yıl
250 bölü 30 yapınca peki :)
Yeme & İçme konusunda 439 cevap paylaştı. Köylü olsa ne olur köylüler bu vatanın evladı değilmi ne sikkik zihniyetin var
10 Yorumla
+1 yılKöyde lahmacun yiyen görmedim. Genelde şehirdekilee yiyor
00 YorumlaLahmacun tanesi olmuş 500 TL bodrumda sn dion köylü mü lahmacun zengin yemeği oldu
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Köylü olmak iyidir yenilen yemek belirlemese de bunu
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKimse bizim lahmacun sevgimize kültürümüze laf edemez
00 Yorumla
+1 yılYa laf atcaktım sana sinir oldum sonra dedim zevk meselesi ama varoş ne beee🙄
00 Yorumla
+1 yılYa nalaka nalakaaaa? Lahmacuna laf ettirmem sensin köylü.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Yemeni tavsiye ederim arada hazır alıyoruz ya da yapıyoruz çok leziz.
00 Yorumla
+1 yılAklına soru gelmedi bunu mu yazdın tepki çekmek için 😀
00 Yorumla
+1 yılHer öğün yemekte sushi havyar roast beef ve şatobiryan yiyorsun sanki evladım:d
01 Yorumla- +1 yıl
O yemeği senin ataların yiyordu ayrıca.. gelip burada bir yiyecek yüzünden kimseye köylü diyemezsin.
Ne alaka 🤷♂️ vay be Lahmacun yiyen seven insanlar da köylü oldu iyi mi 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil tabi yöresel kültürümüze ait bir yemek. Suşi mi yiyelim
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılKralım ben niye köylü oluyorum şimdi ya
07 Yorumla- +1 yıl
Demek sen de yiyosun yani
- +1 yıl
Maydonozla limonla yiyorum 🙄
- +1 yıl
Offf allam buraya bi koku geldi ben de ne diyordum
- +1 yıl
Kralım ühühüüh
- +1 yıl
Ağlama ağlayınca ağzın açılıyor daha da çok koku geliyor :)
- +1 yıl
Ahshshsbs tamam sustum
- +1 yıl
:).
+1 yılBugün yine buna benzer bir soru sormustun. Annenizin babanızın geldiği yeri ne cabuk unutuyorsunuz? Köylü mü köylü mü? Arkadaslar köylü olmak kötü bir sey degil bu kafaları geçin ya. Tamam siz en elit, en sehirlisiniz.
00 YorumlaZenginler yiyor galiba sen fakirsin
10 Yorumla
+1 yılOha ne alakası var kim uyduruyor bunu herkes yiyor lahmacun ünlülerde tanesi 300 lira
00 Yorumla
+1 yılLahmacun senin kültürüne ait geleneksel bir yiyecektir. Varoş değildir. Bir italyan nasıl pizzadan nefret etmiyorsa bir türk de lahmacundan nefret etmemelidir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ilgisi var ben yiyirum kõylümü oldum kõyluler bastaci
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIki tip insan vardir. Biri lahmacunu seven, ikincisi sevmedigini soyleyip gizlice yiyen
01 Yorumla- +1 yıl
Bir de pembe g*tluler. Hamburger övüp pizza için kurşun atıp kursun yerler starbuckstan çıkmazlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılLahmacun yemek köylülükse ben köylüoğlu köylüyüm, köylünün başkanıyım, köylünün dostuyum
00 Yorumla
+1 yılEvet yine ağlayan bir kardeşimiz artık neyin kafasıysa bu yemek kültürümzede dilleri uzanır oldu. Tamam arkadaslar lahmacun yiyosaniz en cahil sizsiniz, margartia pizza yiyen en kültürlü arkadaşımız.
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir köylü değildir onu sımsıkı tutun gerçek dost, sevgili, vb şeyler için müsaitdir (Köylülerle dalga geçmeyin)
00 YorumlaKöylü mü bilmiyorum da o tat için keyifle köylü olurum köylü toplumun efendisidir demiş zamanında Atatürk
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Köylü olduğumu kabul ediyorum o zaman😃
10 YorumlaTabiki köylü ne o öyle soganli falan pizza en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var lahmacunda bi yemek türü ne tuhafsiniz ya
00 YorumlaKöylüde milletin efendisidir. yav. Atatürk O adam sen nesin biliyorum topsun
00 YorumlaLahmacunu lahmacun olduğu için yemeyen salağın aklımdan şüphe eder karakterine tükürürüm.
00 Yorumla
+1 yıllahmacun yiyenler köylü mü bilmem ama sen kafasıza benziyorsun :)
00 YorumlaBoyle basit seyleri kucuk goren insanlarin asagilik kompleksi var
00 Yorumla
+1 yılAllahin izin verdiği her şeyi yerim. Bunun varoşlukla ne alakası var.
00 YorumlaLahmacuncular bi el kaldırsın 👋 burada mıyız?
Lahmacuncular da iyi isim oldu bu arada 😂00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var her şey bitti yedigi şeylere göre mi yargiliyorsunuz insanlari
00 Yorumlasuşi yiyen zeki lahmacun yiyen köylümü bu nasıl bir kafa yapisi
00 Yorumla
+1 yılSensin köylü haspama bak
12 Yorumla- +1 yıl
Hemen kendinizi belli ediyorsunuz :)
- +1 yıl
Hadi be zevksiz
- Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıymalı pizza işte ıskdkskls
03 Yorumla- +1 yıl
Oha böyle düşününce hafiften evet biraz öyle :)
- +1 yıl
Biraz daha ısınmaya başladım bu isimle anılınca :)
- +1 yıl
Glutensiz hamur yatağında üstelik
Bunu diyen varoş bence
08 Yorumla- +1 yıl
Uff bu koku ne böyle sen gelince oldu
- +1 yıl
Lahmacun bir Türk yemeği değil. Türkler taa Orta Asya'dayken Ermeniler yiyordu lahmacunu Mezopotamya topraklarında. Git araştır
- +1 yıl
Türk mutfağında zaten yemek yok ki. Döner iskender cağ kebap beyti vs bunların hepsi aynı mesela. Künefe Filistin tatlısı. Başka aklıma gelen olursa yazarım
- +1 yıl
Bak hemen sinirleniyosun nerde medeniyet kardeşim
- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılPeki köylülükte ne var onu anlamadım
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yok mesela
- +1 yıl
Neden ezikledin onu anlamadim lahmacun köylülükse köylüyüz o zaman suşi mi elit
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tüm suşiler sans
- +1 yıl
Ayrıca lahmacun bir Türk yemeği de değildir bu da farklı bir bilgi olsun. Hep derler ya Türk yemeği diye. Türk değil ki lahmacun. Ta Türkler Orta Asya'dayken Ermeniler yiyordu Mezopotamya'da
- +1 yıl
şu an konu o değil, onu da sonra tartışma sorusu olarak açarsın
- +1 yıl
Olur. Peki söylemek istediğin bişey var mı
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var damak tadı bu
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır var ya olur mu o ne ya
- +1 yıl
Olur olur bal gibi olur
- +1 yıl
Olmaz. Ayrıca sen de benim gibi elit sınıf insanı temsil eden varlıklı bir kızdın. Ne oldu sana böyle kendine gel
- +1 yıl
Yemek söz konusu oldu mu ben elitlik falan dinlemem dfjsfj
- +1 yıl
Hayır yapma böyle işçi sınıfın düşük gelirlilerin zevklerine ortak olma. Seni kurtarmam lazım
ne istiyosun lahmacundan😠
03 Yorumla- +1 yıl
:):) senin gibi güzel kız bile mi yiyor onu ya kendine gel yapma
- +1 yıl
Uzak dur kızım bu sen değilsin olamazsın gencecik yaşında proletaryaların zevklerine kurban gitme
+1 yılKurban ol lahmacuna 😅
03 Yorumla- +1 yıl
O bana olsun o ne ya hamur ve 20 gram et
- +1 yıl
Evde yapabilirsin
- +1 yıl
Sen yap ikimize :)
Lahmacun lüks bir yiyecek türü:)
02 Yorumla- +1 yıl
Hamura 20 gram et koyup yiyorlar neresi lüks tam bir köylüce :)
+1 yılTanesi 400 lira olan bodrumda yersen değil😂
05 Yorumla- +1 yıl
400 bölü 30 yapınca peki :)
- +1 yıl
Köylüye bak lahmacun yiyor soğanda koymuş bide
- +1 yıl
Köylü değiller mi sence de
- +1 yıl
Değiller.
- +1 yıl
Köylülere köylü demeyen de köylüdür o halde :)
+1 yılkafa yorma böyle şeylere canım
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam canım
- Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılYemeyen cok sey kaybeder
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne