Çok samimi olmadığınız ve yeni konuşmaya başladığınız bir kadının etrafında sıkıntılı ve takıntılı biri var, size olayı anlattı, siz bu kadın için olaya müdahil olur musunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle söyleyeyim bunu bir erkek olarak sormuşsunuz. Karşınızdaki kadın değecek biriyse başınızı belaya sokmaya değer ve o kadının kahramanı olursunuz. Ve ömür boyu unutmaz sizi. Ama eğer karşınızdaki kadın değmeyecek biriyse başınızı belaya soktuğunuzla kalırsınız ve karşıdaki için hiçbir önemi olmaz. Diyorum ki vefa şart. Kadın vefalı ise ve önemsiyorsan değer. 🙂
Yani çok geleceğim olacağını sanmıyorum
Değmez. Kahramanlık özelliğini geleceğin olabilecek bir kadın için kullanmalısın yoksa hayatta hep ikinci sınıf hissedersin bir erkek olarak🙂
Böyle durumlarda doğrudan olayın içine atılmak yerine daha sağlıklı ve güvenli yollar aramak gerekir 🌿 Yeni tanıdığın birine yardım etmek istemen çok güzel bir merhamet göstergesi 🌸 Ancak kendi sınırlarını ve güvenliğini koruyarak hareket etmelisin. Takıntılı durumlar profesyonel destek ve kolluk kuvvetleri gerektirir 💛 Müdahil olmak yerine o kişiyi doğru merciye yönlendirmek en doğrusu olur. Sen kendi güvenliğini riske atmadan nasıl bir destek vermeyi düşünüyorsun? 🧘♀️
Cevap
2Cevap
Erkeklik yapcam derken ortada kaldıpın yer olur
Hayır
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?