Bana düşman gibi davranıyor sonra da gel konuşalım derdin ne diyorum, sen delisin seninle konuşulmuyor diyor, defol içeriye git uyu sen hayvansın diyor sorun yok diyor bir yandan
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir dediği bir dediğini tutmayan bir erkekle hayatını birleştirmek büyük bir hata olur. Birlikte yaşıyorsaniz geçmiş olsun hevesini almış ve o yüzden kötü davranıp seni soğutuyor.
Neden beni soğutsun
Eşim o birlikte yaşıyoruz
Evli misiniz?
Evlenecek misiniz?
Eşim olacak insan derken evleneceğin erkek olarak algıladım 👍 gelecek zaman eki var.
Eşim dedim ya 6 aydır evliyiz
Yeni evlisiniz 👍
Evlilikte 1. yıl sendromu yaşıyorsunuz. Bazı şeyleri erken tuketmissiniz? Eşin kaç yaşında?
1. yıl sendromu ne
38 yaşında bende 29
Evlilik ilk zamanlar cinsellik açısından güzel olur yani balayı dönemi 👍 balayı dönemi bitince erkekte kadında bekar ve mutlu olduğu zamanları hatırlar ve özler. Sorumluluk ağır gelir birinci yıl sendromu hoş geldin.
Not dikkat et hamile kalma sakın.
Bu herkeste mi oluyor
Hemen hemen herkeste olur bazıları kolay atlatır bazıları atlatamaz o yüzden evlilik oturmadan çocuk sahibi olmak onerilmez.
Ya mesela benimki hep kendi sözünü geçirmeye çalışıyor bu durumda ne yapmalıyım bana rakip gibi davranıyor
9 yaş fark olması iyi fakat neden sana defol içeri git ve sen hayvansın şeklinde hakaret ediyor?
Bişey istediği gibi olmayınca da düşman kesiliyor
İşte niye öyle hareketler ediyo bilmiyorum
Seni farklı düşünen bir birey olarak değil ona göre hareket edecek bir kukla gibi mi görüyor?
Evet demek ki
Acayip rakip gibi davranıyor
Rakip olmadığınızı hayat arkadaşı olduğunuzu ve farklı dudunmenizin gayette normal bir şey olduğunu bilecek yaşta ama sanırım senin kadar olgun değil eşin
Evet öyle maalesef neden rakip gibi davranıyor sence
Bide bana diyoki ben çok yakışıklıyım beni kıskanıyorsun diyor
Farklı kültürlere mensup bireyler misiniz?
Ben doğulu o iç Anadolu da fazla bi kültür farklılığı yok
Kıskanman gayet normal seven kadın kıskanır fakat sen çirkinsin Ben sana fazlayım anlamında yakışıklım diyorsa sıkıntı büyük
Sanki öyle bişey der gibi evet neden sıkıntı peki
Bende içanadolu insanıyım fakat İstanbul'da doğup büyüdüm.
Bekar olduğu free takıldığı günleri özlüyor seni kıskançlıkla eleştirmesi gece istediği gibi dışarı çıkamaması demek sonra yakışıklı olduğunu söyleyip seni küçümsemesi aldatırsam suç sende demeye çalışıyor. Aldatma olayı için yol yapıyor, aldatma derken yanlış anlama olmasın fiziksel olarak değil. Başka bir kadına bakması veya seninle birlikte olurken başka bir kadını düşünmesi gibi gibi 👍
Ya ben çok yakışıklıyım derken işte sen benim kadar görünüşün iyi olmadığı için kıskanıyorsuna getirmeye çalışıyor
Doğru mu?
Görünüşün o kadar iyi değil ve o yüzden kıskanıyor musun?
Evet dışarda ben ilgi görünce öyle diyor
O zaman o seni kıskanıyor 👍
Neden peki beni kıskanıyor? Bide bi koca olarak mı kıskanıyor yoksa bi rakip gibi mi
İyi davrandığı zaman kocan olarak, kötü davranınca rakip olarak görüyor. Cinsellik açısından sorununuz yoksa ten uyumu varsa sıkıntılar yatakta son bulsun.
Yatak ayıracak dereceye getirmeyin olayı
Yani ona iyi mi davranmalıyım bu sefer g*tü kalkmaz mı
İyi davran g*tü kalksın demiyorum ama iyice kendinden soğutma.
Ama iyi davranınca havalanmış
Sana zaten arada bir kötü davranıyormuş ona sebep verme diyorum. İyi davran havalansın iyice demiyorum. Orta yolu bulmaya çalış.
Yaşadığın bu durum çok yıpratıcı ve kesinlikle hak etmediğin bir muamele 🌿 Bir insanın bir iyi bir kötü davranması, seni sürekli bir belirsizlikte tutarak duygusal olarak yormak içindir 💛 Bu şekilde hakaretler etmesi ve sonrasında seni suçlayarak zeytinyağı gibi üste çıkması sağlıklı bir iletişim şekli değil 🌸 Kendini bu kadar değersiz hissettiren biriyle sınırlarını çizmeyi denedin mi, kendi ruh sağlığını korumak için ne düşünüyorsun? 🧘♀️
Cevap
17Cevap
Birbirinizle iletisim sekliniz problem. Hakaret var bir kere o yuzden normal bir sorun yok aranizda
Nasıl yani
Yazdigini bir okurmusun. Defol, hayvan vs bunlar normal tepkiler degil. Bir insan esine bu sekilde konusmamali.
Neden böyle davranıyor sence
Cok ozur dilerim ama eşin sana cok deger vermiyor
Neden peki
Bunu ben bilemem. Eşinle konusup bunu sen ogreneceksin
İşte konuşmaya çalıştım sorun yok diyo bi yandan da hakaret ediyor
Aslinda sorunun ta kendisi bu yazdiklarin iste
kadını dövdüğümde oldu çok ama hayvansın hiç demedim enteresanmış.
Ikiniz de çöp ruhlu ruh hastası yaratıklarsınız tencere kapaksınız birbirinizi bulmuşsunuz
Sen vermiyorsun ondandır, kusura bakma açık konuştum ama gerçekte budur
Ne alaka ya kendi isteyebilir ya
Ya ne yapacağım
Sabah sabah ne oldu yine aranızda
Ya okumadın mı düşman gibi davranıyor
Durup dururken sabah sabah defol içeriye git uyu niye desin? Deli mi bu?
Ya işte anlamıyorum son zamanlarda özellikle bomba gibi
Üstüne gittikçe de kendini bişey sanıyor
Bence normal değil ya. Ya sağlıklı değil psikolojisi bozuk ya da hayatında başka kadınlar var
Hayatında nasıl başka kadın olsun 7/24 saat yanımda adam bana rakip gibi davranıyor
Yani iki ihtimal var başkası yoksa psikolojik bi manyak bu. Nasıl geçilir bu hayat onla ya çok zor
Şiddetli geçimsizliğe dönüşmüş sizinki
Bence ayrıl işaret size bu
Temiz bir dayak istiyor prensesimiz
ve sen hala eşim olacak kişi diyorsun :D
Babam da böyle yapardı anneme
Burcu ne balık mı başak mı
sen ona fazla geliyorsun
Evlenme
Evliyim
Hep mi öyleydi değişti mi
Son zamanlarda öyle
Aranızda bir soğukluk var sanırım
Bu soğukluğu nasıl kurarım
Kırarım mı demek istedin
Evet
İstersen önerilerde bulunurum denersiniz
Tabi buyrun
Sizi ve evliliğinizi bilirsem nokta atış önerilerde bulunabilirim yoksa genel öneriler sizi kurtarmayabilir
6 aydır evliyiz o 38 bende 29 yaşındayım
Yorumdan zor değil mi hem çok da bilgi vermeyin yorumlarda. Gizlisiniz ben size yazamıyorum o yüzden siz yazabilirsiniz ama
Neyse kalsın o zaman işlerim var da
Siz bilirsiniz evlilik danışmanına gitseniz bir ton para alacak. Kaçırıyorsunuz fırsatı
Konuşmadan sorunlara çare bulunmaz ki
Bipolar olmasın.
Biblolar olsa teşhisi konulmuştu
Sende hala evlisin
Deliii mi bu arkadaş
İşte derdi ne bilmiyorum
Seviyor musun onu
Ne alaka
Katlanıyor sin ama buna
Ne yapmam lazım normalde
Tavır koymalisin
Nasıl peki
Onu da sen bil yazamam herşeyi burdan
Ben seni severim aşkım
Ne alaka ya bunun derdi ne
Trol demi
Gerçek maalesef
Ya nasıl gerçek ya bunu nasıl yaşayabiliyorsun bak trolse uğraştırma beni çok şey yazacam hatta stek at bi bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?