Sanırsınız ki dünya kendisine dönüyor. Eril erkek kalmadı diyenler, her istediklerini yaptıracakları, kullanacakları erkek kalmadığı için bunu diyor.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırsınız ki dünya kendisine dönüyor. Eril erkek kalmadı diyenler, her istediklerini yaptıracakları, kullanacakları erkek kalmadığı için bunu diyor.
Cevap
2Cevap
Çünkü her insan KENDİ dünyasının merkezinde yani dünya onun etrafında döner mi çevresi tarafından da şımartılmışsa ki şımartılmayi hak edecek şeyler yapmıştır bence gayetttt doğal prenses kızlar zaten olması gerekendir olmaması gereken prenses hello kitty erkeklerdir heeee ama kız hem barbie hem harbidirr orası bilinmezzz
Ben de kendi dunyamdayim o vakit
Egoist yorumu seninkisi
Estağfurullah da hani kendi dünyanıza çekilin yani hatta gidin kendinizi şımartın simarttirin alla alla bu yüzden mi egoistim tövbeeee
Kardeş sen birinin seni mutlu etmesini simartmasini niye bekliyorsun?
Ben de onu sana diyorum işte başkasını bekleme sen kendini simart kendini sev alla alla bak böyle yapınca yaşam enerjisi geliyor hele bı dene
Kızları şımartmak benim işim degil bu arada.
Tamam da sen kızların prenses sendromunu normal gösteriyorsun
Herkese karşı prenseslik değil de hatta tanımadığı insana hiç o prenseslik değil pick melil olur œlikten başka bir şey de değildir misal babasına falan prenses olur sevgilisine belki olur da tanımadığına o barbi dediğim kavramın 'harbi' versiyonu geliyor yani bunu demek istedim aslında
Valla erkek olarak ben bir kızı şımartmakla uğraşmam kusura bakma da.
Kusur değildir relax ol baba
Kendimle ilgilenmediğimi ne biliyosun ayrıca?
Vallaha da yeto billaha da yeto sıkıldım awk senin sorduğun sorunun aynısının versiyonundan erkekler için olanı da var onu söyleyeyim de hani ilişkide prenses erkek olanlardan yola çıkarak böyle bir çıkarım yaptım anladığım şu ki yanlış cikarimmis haklısıniz on numarasiniz en parlak yildizsiniz bu kadar cirkeflesme yeter yeğen oldu mu beğendin mi
Sorumdaki konuyu aldın başka yerlere götürdün. Seninle açık açık muhalifim.
Ergen muhabbeti bu kadar oluyormuş. Neyse.
Noktalama kılavuzu mübarek
Ders çalış sen haydi.
Yok bugün deneme gömdüm günün geri kalanı mola yani anladınnnn?
Bak soru işareti kullandım
Senden bulaştı
Benim sorduğum bu soru çok mu önemliydi senin için de geldin buraya fikirlerini söylüyorsun?
Yok gayet de önemsizdi de öyle sıkıldım zaman geçsin diye yazıyorum yoksa kasıtlı olarak yapılan bir şey yokk dünya etrafınızda dönmüyor zira öyle değil mii
Senin gibilerin etrafında dönmüyor o kesin.
Senin dünyan benim etrafımda donmese de ki senin dünyan beni alakadar etmez canı cehenneme yank anladinn
Benim KENDİ dünyam bana dönüyor orası kesinnnn
Ergen yazısı.
Ya aq senin başka zamanın yok mu hobi falan sürekli gelen bildirimde bıktım yeter artık bir sg ya kendini herkes gibi telefondan tenekesinden ibaret canlı sanma
Ben karı kız peşinde koşan erkeklerden değilim. Senin de kafan bunu bir anlasın
Oooooo türünün son örneği mübarek maşallah evladıma
Zoruna gitti herhalde. Kız peşinde kosmuyorum diye.
Yoo aksina hoşuma gitti
Aksine*
Niye?
İnsanlik ölmemiş diye
Görüşünde buna karşıydın ama?
Siz beni karı kıza yürüyen erkeklere düştüğümü falan sandınız herhalde ama soru bununla alakasız verdiğim cevap da bununla alakasız benim savunduğum tek prenseslik kızın babasına ya da kızı şımartan veyahutta seven ilgi gösteren insanlara simarmasidir ya da kendisini işte gidip de bu şımarikligi başkalarina yansitmak ya da onunla ilgilenmeyenlere saçma sapan tripler atması savunduğum bir şey değil kabul ettiğim ya da benimsedigim bir şey de değil orada bir anlasalim biz önce
İyi peki
Evlenince ben divayım derse direk şutlarız mesela
Takdir ettim seni reis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genelde çocuklukta kurulan aşırı koruyucu ilişkilerden ve günümüzün popüler kültür baskısından kaynaklanıyor 🌸 İnsan kendini merkeze koyduğunda derin ve gerçek bağlar kurmakta zorlanabiliyor 🧘♀️ Eril ya da dişil enerjiden ziyade ilişkilerde karşılıklı emek ve empati eksikliği hissettiğimizde bu tarz savunma mekanizmaları daha çok göze batıyor 🌿 Sence bu beklentilerin arkasında yatan asıl şey sevilmeme korkusu olabilir mi 💛