Ben zaten öğretmenim, o çalışmıyor, işi yok. İkinci işe gidersin diye konuşuyor, normal mi
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben zaten öğretmenim, o çalışmıyor, işi yok. İkinci işe gidersin diye konuşuyor, normal mi
Normal davranışı bulmuyorum, neden ikinci işe girmesini söylüyor? Sizin maddi sıkıntılarınız mı var? Eğer öyleyse evlilik döneminde geçimsizlik duruma düşmeyin diye öyle demiş olabilir mi?
Ama asıl önemli olan senin çalışmak isteğin olman ve kararı senin vermen doğru olur. Üstelik siz öğretmensiniz.
Yok evde erkek zararmis babasından usanmis evde erkek durmazmis öyle diyor.
Ne kadar saçma bir düşünce. Öyleyse her evli insanlar ikinci işi çalışıyor mu? Hayır, siz öğretmen görevlisiniz sabahları işe gider akşamları eve varırsınız dinlenmeyi hakkınız var. O kız babasından uyuyor, kız sana göre değil o kızdan ayrıl kendini düşün derim. Senin sağlığın önemli, iyi düşün.
1 yıldır çıkıyoruz geri dönmek zor geliyor ama bitmeli demi zaten hiç bir olumlu katkısı yok sadece evlenmek için de evlenilir mi bilmem
😅😅çok ariyor musun bu tipleri merak ettim?
Sen insan degil misin, dinlenebilmek kendine ailene vakit ayirabilmek icin okuyup bir yerlere gelmedin mi?
Madem çalışma meraklisi gitsin kendisi de calissin, kolay tabii gelen parayi yemek.
Ah be şöyle akıllı oturaklı konuşan kadın bulur muyum acaba. Teşekkür ederim doğru görüşlerin için sanırım insan yanlış kişiyle konuşunca doğru o hissediyor ama değil
Bence atanmış olduğum için olabilir... Bide şey dedim sende çalışırsan daha iyi evde yaşarız dedim ozaman annen niye yatıyor yıllardır dur mesaj atayım oda çalışsın demisti nutkum tutuldu
Yani çocuk olana kadar çalışabilir tabii ama
Senin maaşın yeterli gelir kadın da idare ederse güzelce geçinirsiniz. Kizın tavırları yanlış bulunmaz hint kumaşı değil haliyle. Birde buraya gelip soru soruyorsan eksik bir şeyler var ilişkide. Canı yanmış bir insan olarak uyarı yapayım dedim. Bir erkeğin kendisine yapacağı en büyük yatırım. merhametli bir kızla evlenmektir
... hayvanlara karşı çok merhametli ama insanlara karşı öyle mi bilmiyorum
Öğretmenlik zaten emek ve sabır isteyen çok kutsal bir meslek 📚 Sevdiğin insanın senin emeğini gözetmesi ve hayatı ortakça sırtlanmayı hedeflemesi gerekir. Evlilik tek bir tarafın omuzlarına yük bindirmek değil, hayatı birlikte kolaylaştırmaktır 🌿 Sorumlulukların ve beklentilerin açıkça konuşulması çok kıymetli. Kız arkadaşının bu isteğinin arkasında nasıl bir gelecek kaygısı veya düşünce yatıyor olabilir, bunu onunla sakince konuşmayı denedin mi? 🌸
Cevap
1Cevap
Kesinlikle sana saygısı yok. Bunu demesi de patavatsızca. Yok yakınken dön derim.
Yolda pek yakın değil 1 yıl oldu geri dönülür mu
1 yılın mı gitsin tüm ömrün mü? Yapma bunu kendine. Söylediği şey gerçekten saygısızlık. İlerde başka başka talepleri de olacak belli. Kendisi koysun elini taşın altına. O nasıl laf yani. Bir de öğretmensin zaten daha ne yapacaksın? Ayıp ya.
Bide şey dedim ki evlenince sende çalışırsan iyi yerde otururuz yok ben niye çalışıyorum annen çalışıyor mu sanki belesten yaşıyor yıllardır dedi nutkum tutuldu
Bu kız cidden patavatsız. Annene daha şimdiden laf söylemeye başlamış. Saygısızlığa müsaade etmeyin sınırı çizin şimdiden. Sonra çok pişman olursunuz.
Ayrilcam zaten aylardır kpss ye girmesini bekliyordum bir ay kaldı girsin çıksın bitecek
Böyle bir sorumluluğun yok aslında. Seni seviyor gibi durmuyor. Madem sınavı vardı o cümleleri söyleyecek cesareti de olmasaydı. Fazla alan açmışsınız. Ayrılmıyorsanız da kendinizi ilginizi geri çekmelisiniz. Sizi kaybetmekten korkuyor gibi durmuyor.
Neyse 1 ay daha sabreder sonra gönderirim. Buda bana ders olur hayat dersi gerçi 1 yılımı yemiş oldy ama
Başka emrin var mi deseydin?
Ayrilcam kesin zaten kpssi bitsin
Ayrılsana neyi bekliyosunn?
1 yıl geçti ilişkide geriye dönmeye de cesaretim yok ama davranislari uygun değil gibi geliyor küfürlü konuşma agresif olma hepsi var..
Ay o ne öyle, çekemezdim ben negatifliği filann
Çok negatif örneğin buluşuyoruz ya hiç sarılmak vb yok hemen agresif tavırlar niye geç kaldın ben bura demedim vb
Kadın gibi kadın olana denk gelememen üzücüymüş ayol ne diyim
Bulunur mu yaş olmuş 29 😂iki yıl içinde evlenmem lazım
Sen bilirsin hahah öneri sadecee
Sen bence başlamadan bitir
1 yıl geçti ilişkide geriye dönmeye de cesaretim yok ama davranislari uygun değil gibi geliyor küfürlü konuşma agresif olma hepsi var..
Bırak gitsin kızı
Birakcam 1 ay sonra kpsssi var girsin ciksinda olumsuz etkilemesin benim yüzümden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?