Annem ikizimi benden daha çok seviyor gibi hissediyorum, bu ayrımcılıkla nasıl başa çıkabilirim?

Seneler bi kabullenişim vardı zaten ikizimi daha çok sevmesine dair çünkü küçüklükten beri belli olan bi şeydi, her zaman istekleri daha çok yapılıyordu, sevgi sözcükleri, davranışlar ona her zaman daha fazlaydı ve garipsemiyordum alıştığım için ama son senelerde bana olan sevgisi yokmuş gibi davranmaya başladı. Annem sürekli beni ezikleme, bana bağırıp çağırırken ikizime asla böyle davranmaması, sürekli evde onun sevdiği yemekler yapılırken benim alerjimin olduğu şeylerin yapılması dayanamadım ve ağladım, şimdide ikisi üstüme gelip kasıtlı değil biz sana böyle bi şey yapmıyoruz denildi. Napacağımı bilmiyorum ama çok üzüldüm, bugün tüm günüm ağlamakla geçti artık hislerim çok daha ayrım kayrım yapılması şeklinde ve neden olduğunu da anlamıyorum çok üzülüyorum bana neden böyle davranılıyor. Ağladığımı gördüklerinde içleri bile acımadı sanki hala böyle düşündüğüm için beni suçluyorlar

Annem ikizimi benden daha çok seviyor gibi hissediyorum, bu ayrımcılıkla nasıl başa çıkabilirim?