Çirkin değilim ama toplum saf canım görüyor beni, erkek kuzenlerim diğer erkekler hep azarlıyor, kötü davranıyor bana neden sizce
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkin değilim ama toplum saf canım görüyor beni, erkek kuzenlerim diğer erkekler hep azarlıyor, kötü davranıyor bana neden sizce
Cevap
30Cevap
Kişiye göre değişir bence birini sevmemek için bahane değil saf olması herkesin kusuru var ben de çirkin değilim herkes çok beğenir dış görünüşümü hatta ama utangaçım çekingenim diye bana da kötü davrananlar oluyor bu elimde olan bir şey değil saf olmakta öyle o yüzden ben sorun etmezdim bence insanlar fazla ön yargılı ve kaba saf olmak utangaç olmak veya herhangi başka bir şey bunlar birini sevmek için engel mi birisi ile konuşmaya başlıyorsun o fazla rahat ben utanıyorum diye ghosting falan mesela çok saçma alışmam ve güven duymam lazım oysa ben de normalim saf biride normal insanlar can sıkıcı sen de takma kafana onları boooş veeeer
saflık çekici gelmez çünkü hayatta biraz uyanık olmak şart. karşındaki insanlar seni ezmeye çalışıyorsa buna izin vermemeni öneririm, kimsenin seni küçümsemesine pabuç bırakma.
beğenir. tabii doğru düzgün bir insana denk gelmen şartıyla. düzgün insan seni her türlü beğenir, sevince...
Benim en sevdiğim ve düştüğüm kiz tipidir safz temiz şapşik kiz. Aşık olurum anında ama denk gelmiyor bana hiç yani evlenebilirim o derece diyim
Ondan dolayı kişiden kişiye değişir bu sizlik sorun yok
Şimdi şöyle söyleyeyim saf olma kötü bir şey değil ama saf olsan bile insanlar sana kötü davrandığı zaman onlara karşılık verememek hakkını arayamamak kötü bir şey
Wvt ama neden bçyleler genelde iyiler kadınlara karşi bana böyle
Çünkü genelde bizim toplumumuzda bu vardır karşı taraf saf temiz biri olduğu zaman hoşlarına gitmez ve bir şekilde onlara karşı çekim hissetmezler nerede böyle Ne söylediniz bilmeyen abuk subuk konuşan tipler varsa onlar daha çok ilgi çekiyor bana sorarsan Bu doğru mu tabii ki doğru değil
Çok saçmalayan bitip tabii ki çekilmez Ama gerçekten saf olup makul mantıklı tipler var neden olmasın
Saçmaladıgımı düşünüyolar demekki
Evet beğenmez gözün açık olacak uyanık olacaksın pısırık mıymıntı saf olmayı kes
28 yaşindayım böyleyim ama güzel sayılırım
Saf insan utançtır. Toplulukta konuşmasını bilmez, kendini savunmaz ne biliyim ezik biridir.
Aaaa yazık
Gerçek bu. Yanımda öyle birini istemem yani.
Demekki davranışlarımdan dolayı böyleler
Sesini cikarmadigi. İcin
Yanlış gereksiz fazla damimi oldugun icin
Evt haklısın
Arana mesafe koy sert ama goze batmayan tavir sergile, gereksiz sohbete samimiyete asla girme
Agirbasli ol her şeye atlamaa
Bak nasıl saygi duyucaklar
yani arkadaş gibi düşünüyorum yani sesini çıkart ve gereksiz samimi olma yoksa her zaman şey yaparlar bağır çağır arada
cevap sahibi bir şey sorabilir miyim
@gayçocuk12 haklısın
Tamamdır
yani sana bir şey sorabilir miyim dmden
@gayçocuk12 bagirmasi cagirmazi onu küçük dusurur ve dinlenmeye degmicek birisi oldugunu gosterir zamanla
Bu dusunceye kstilmiyorum
Saygilar bb
gizli üye Arkadaş olalım mı Bir şey soracağım
@gayçocuk12 kardes istemiyor seni iste ne zorluyordun yorumumdan git
neden ya ben kötü bir şey yapmayacağım ki sadece sohbet etmek istiyorum
@gayçocuk12 bir yorumlarinda cok fazla yani kullaniyorsun bence asil vurgulamak dedigini yani kelimesiyle golgeliyordun
Ayrica insanlar istemiyorsa zorlayamazsin, senin oldugun o ruh hali frekansinda olmayabilir başka insanalr
Beni anliyorsum dimi güzel insan
@gayçocuk12 hadi sana iyi günler
ben de pek beğenmem saf kızları ne yalan söylüyüm
Yani bu devirde herkes gözü açık kişileri seviyor
Elbet begenir sosyal ol yerine göre konuskan old ufkun açık oldun oku öğren kendini gelistir
Saf olduğun için uğraşıyosa zaten niyeti farklıdır normalde beğenir
Ego tatmini yapıyor rezil insanlar
Nasıl yaniiigg
Nnneayır anlatamam
Yaa
Ben seni beğenirim seni himayeme de alırım ama sana kıyamam
Seven s! kilir. S’ken sevilir kural bu 🤷♀️
Kuzenlerini bipeyim sana bişey olmasın
Ne istiyorsun tam
Olarak sen onu de
Aslında sorun şu hayatını olumsuz etkiler
Evt hep dışlanıyorum
kıyamam yapma ya sohbet edelim mi
bir şey soracağım
ne alakası var erkek şerefsizse begenmez
Saf Kızlar Bence Daha Çok İlgi Çekici
Köpek gibi dabranıyolar bana
neden canım biraz sesini çıkart yoksa azarlamaya devam ederler
Takma boş ver
Sınırların olsun hayır de ve kendini savun
Beğenir
Döverim ben o erkekleri kıyamam sana
Beğenir
Saf kızları do malt mayı seviyorum
Beğenirim benim için sorun yok
demekki var bi sorun
normalde duygusal bırı mısın sert bırısımı?
asıl öyle kızları severim ben
Beğenir
Kullanır saf olmayın
Ne yapiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalbin ve masumiyetin kesinlikle bir kusur değil, aksine çok kıymetli bir özellik 🌸 İnsanlar bazen kendi karmaşalarını, senin o duru ve art niyetsiz halin karşısında nasıl yöneteceklerini bilemezler. Sınırlarını korumayı öğrendikçe bu tavırlar da değişecektir 🌿 Seni olduğun gibi zarafetinle kabul edecek doğru insanlar mutlaka karşına çıkacak. Sence hayatına kendi sınırlarını çizmek için küçük bir adım atmaya hazır mısın? 🧘♀️💛