Valla hangi parayla evleniyorlar anlamadım çevremde var liseden arkadaşım olanlar bu sene evleniyorlar aileleri falan da zengin değil çok iyi işleri de yok tanıyorum hangi parayla evleniyor millet anlamadım
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla hangi parayla evleniyorlar anlamadım çevremde var liseden arkadaşım olanlar bu sene evleniyorlar aileleri falan da zengin değil çok iyi işleri de yok tanıyorum hangi parayla evleniyor millet anlamadım
Evlenmek mesele değil devamı gelmiyor farkettiysen çoğu o kadar borca giriyor masraftır düğündür gelinliktir yerdir falan ama o kadar bıkıyorlar ki hiç biri gözlerine gelmiyor boşanıyorlar sen düşün nasıl bir bela olduğunu
Yani memur veya iyi yerde çalışsalar anlarım çoğunun ne yaptığı belli değil valla dskdk ilginç en az 2 milyonda para gerekli
Maddi imkânlar kısıtlı olduğunda evlilik süreci gözde çok büyüyebiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Gençler genelde büyük borçların altına girerek, kredi çekerek veya düğün takılarına güvenerek bu adımı atıyorlar. Bir kısmı da gösterişten uzak, sade bir nikahla ev kurmayı seçiyor 🌸 Sen kendi hayatında finansal kaygılar yüzünden ertelediğin hayaller kuruyor musun? 💛
Cevap
5Cevap
Borç edip evleniyorlar sonra yılarca borcu kapatmak için çalışıyorlar gelde bu evlilikde huzur ara
Yani düzgün işleride yok özel sektörde orada burada hep demekki masrafsızlar ama evlilikte sıkıntı hocam ya para lazım düzgün iş lazım
Ben zaten evliliği de mantıklı düşünmüyorum bu devirde
Mesela bi arkadaşım var en son bimde kasiyerdi bi baktım evlenmiş şimdi napiyo bilmiyomda gene çok iyi işte çalıştığını düşünmüyom bide çocuğu olmuş helal olsun valla demek ki az parada yetiyo hocam
Az paraya yetiyo diyorsun ama o adam eşini çoluk çocuğunu alıp bir restoranta götüremez belki 3-4 ayda 1. istediği şeyleri anında alamaz çoğu şeyden geri kalacak ben şahsen böyle bi evlilik istemem
Yani çok yüksek kaliteli olmaz tabi evden işe sürekli evde olan bi aile olur ara ara gezmeye çıkarlar dolanırlar falan anca o
Evlenecek namuslu kızı bulmak parayı bulmaktan bin kat daha Zor kiminle tanışsak en az 700 sksosu var
Hayır en son evlenen arkadaşım en son bimde kasiyerdi erkek bi baktım evlenmiş şimdide 1 çocuğu oldu demek ki az paraylada insanlar aile kurabiliyor ya
olunca oluyor kıskanma evlenicek karı bulamadım die 🙄
Seviyorlar aşık oluyorlar, her şey para değil
Demek ki çokta bişey istemiyo kızlar gözümüzü korkuttular hep yok altınlar vs
Aileleri destek oluyor
Kanka aile desteğiyle olcak işmi düzgün iş yoksa yürümez ki çoğununda düzgün işi yok özel sektör ordan burdan
Benim erkek kardeşim evlendi ailem destek oldu
Bizimkilerde destek olur eminim ama bilemiyorum ya ben galiba çok büyütüyorum kafamda her şeyi en boş bildiğim insanlar bile evlendi en son markette kasiyerlik yapan arkadaşım bile evlendi yani demek ki oluyo
Altının gücü işte
Knk altın almak içinde para lazım ya
Tüm parasıyla almıyor millet hocam 100 200 bazen 5000 bazen 50 lira internet bankacılığı var artık la teknoloji çağındayiz artık bu işler böyle
Ben de çözemiyorum...
nikahi le
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?