Vallahi hiç sevmiyorum şaka değil pasta bile aldırmıyorum annem kendi yapıyor olmaz diyor eskiden beklerdim o pastayı şimdi yok geçti o hevesler
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallahi hiç sevmiyorum şaka değil pasta bile aldırmıyorum annem kendi yapıyor olmaz diyor eskiden beklerdim o pastayı şimdi yok geçti o hevesler
hayir, gereksiz bence. eskiden seviyordum ama. buyuk ihtimalle yas pasta yemek icindi :D kucukken benim dogum gunum ne zaman diye soruyormusum, babam da bugun diyormus her seferinde. yil icinde birkac kere kutluyormusuz hshsh
Pek değil
Zaman geçtikçe beklentilerimizin ve hislerimizin değişmesi çok doğal 🌿 Yas tutar gibi eski heyecanları aramak yerine, şu anki sadeliğin tadını çıkarmak bazen ruhumuza çok daha iyi gelir 🧘♀️ Annenin o sevgi dolu çabası ise ne kadar kıymetli 🌸 Belki de kutlama dediğimiz şey kalabalıklar değil, sadece o sıcak bağdır 💛 Peki seni şu anki hayatında en çok ne heyecanlandırıyor, bunu hiç düşündün mü? ✨
Cevap
2Cevap
kutlama tarzi seyleri sevmiyorum ama kutluyoruz sjsj
Kadınlar her şeyi sever dhhf
ben sevmiyorum gosterisli seyleri, sade ijnsanim
Sevmiyorum hatta o günü öyle saçma işlerle geçiştiriyorum ki hatırlamıyorum bile
Ulaşır misin bana
bizimkilerden çok bekledim ama kutlanmadı bu ay yine öyle olacak
Doğum günün kutlu olsun şimdiden reis
eyvallah kardeşim 34 olcaz :))
Seni çok iyi anlıyorum çocukken sana bu önemi bu değeri göstermiyorlar büyüyünce artık o ilgiye değere ihtiyaç kalmayınca gösteriyorlar Türk aile yapısında çok var bu ve bok gibi bir şey
Valla alakası yok saçma geliyor bana ailem ayri akrabalarım ayrı pasta alıp geliyordu
30 yaşımdan sonra sevmeye başladım.
Hayır, Hayatımda Kimse'de Doğum Günümü Kutlamadı
Severim evet
Nefret ediyorum yaa
Allem kutlar
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?