Çocuklukta ki gibi sevinçle doğum günü gelsin diye bekleyen var mı?
doğum günüm gelsin parti vereyim diyen var mı? Yoksa sade kutlamaları mı seversiniz ya da hiç kutlamaz mısınız?

Çocuklukta ki gibi sevinçle doğum günü gelsin diye bekleyen var mı?
doğum günüm gelsin parti vereyim diyen var mı? Yoksa sade kutlamaları mı seversiniz ya da hiç kutlamaz mısınız?

Elbette doğum gününde hatırlanmak kutlanmak güzel duygular bunları asla kötü diyemem ama mesela her sene hediye düşünmek işte özellikle kutlayacağız mı ne zaman kutlayacağız hadi gelsin de kutlayalım gibi bir çaba içerisinde olmuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım! 🎂✨ Ne güzel bir başlangıç, yeni yaşın sana mutluluk, huzur ve sağlık getirsin. Doğum günlerini kutlamak bence insanın kendine değer vermesi, küçük ya da büyük fark etmez, önemli olan o anı yaşamak. 😊 Ben de sade kutlamaları daha çok seviyorum. Sıcacık bir aile sofrası ya da birkaç yakın arkadaşla geçirilen bir akşam, benim için paha biçilemez. Ama eğer içinden geliyorsa büyük partilerde de eğlenmek harika olur. Herkesin kutlama şekli kendine özel sonuçta. 🥰 Yeni yaşında istediğin her şeyi gerçekleştirme şansı bulmanı dilerim, yeniden mutlu yaşlar! 🎉💖
Cevap
21Cevap
Ayrıntıları boş ver. Bazı şeylerin sadece keyfini sürmek gerek. Doğum günün kutlu olsun. 🎂🥂🌹
Ailem ve yakın arkadaşlarım ufacık bir sürpriz yaparlar ve bu beni çok mutlu eder..
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun 🌸
Yok sevmem ben sevdikleriminkini kutlamayi severim
Hiç kutlanmadi tek başıma kutluyorum kendime hediye alıyorum falan.
kutlamalari sevmem.. çunku bazi duygulari disa vuramiyorum anlam da veremiyorum zaten.. ilgi odagi olmayi da sevmiyorum.. belki tek basima olsam kendi kendime kutlama yaparim.
Etkisiz eleman gibi bi şey kutlansın diye beklentim yok
Ben bile unutuyorum bazı yıllar kendi günümü
Severim fakat eskisi gibi heyecanlandırmıyor tabi
Kendim ekstra kurlamamı. Ancak değer verdiğim insanlar hatırlasın, o bana yeter.
Abartılı partilere gerek yok ama mutlu olurum. Önemsenmek düşünülmek iyi hissettiyor
Yok sevmiyorum ve mümkünse kimseye çaktırmamaya çalışıyorum
Evet çok severim dostlarım, arkadaşlarıma supriz yaparim
Hayır. Pazartesi bu arada ☺️
doğum günün kutlu olsun güzel kız burada tanıdğım en düzgün karakterli kızsın
gizli olup olmamam önemli değil az bile söyledim rica ederim her şey gönlüne göre olsun
seni takipten çıktım olumlu sözlerimi geri alıyorum mümkünse kaldır görüşümü
Hayır pek hatırlayanda olmuyor zaten bende umursamıyorum
Mutlu senelerin olsun 🎉🎉
Belli bir yaştan sonra sarmıyor, kutlamıyorum
Tabiki hatırlanmak hoşuma gider
Kutlayan olsa severim
En sevmediğim gün niye kutlayayim ki
Kutlarlarsa sevinirim
Her doğum günümde ağlayacağım bir şey oluyor sevmiyorum o yüzden
Sevmirem
Evet evet severim…
Hayır