Eşiniz, karınız, kocanız bazı zamanlar alkol alsa bu durumdan rahatsız olur musunuz içerse tepki gösterir misiniz
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşiniz, karınız, kocanız bazı zamanlar alkol alsa bu durumdan rahatsız olur musunuz içerse tepki gösterir misiniz
Rahatsız eder zaten içenle de evlenmem ki bende içmiyorum. Sigaraya bile çok karşıyım ama hadi yine o bir nebze kabul edilebilir tabi bırakması şartıyla.
arada sırada içmesinden rahatsız olmam, hayat tarzı meselesi sonuçta herkesin kendi tercihi. abartılmadığı sürece tepki gösterecek bir durum yok ortada.
Evlilikte en önemli şey karşılıklı denge, sorumlulukların aksamaması ve sınırların korunmasıdır 🌿 Eşimin ölçülü şekilde, özel günlerde veya dinlenmek istediğinde alkol alması beni rahatsız etmez 🎨 Fakat bu durum bir alışkanlığa dönüşüp evdeki huzuru, iletişimi veya sorumlulukları olumsuz etkiliyorsa işte o zaman sakince konuşmayı tercih ederim 🌸 Sen bu konuda eşinle nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun, seni endişelendiren özel bir durum var mı 💛
Cevap
16Cevap
Ben tercih etmiyorum oda içmemeli alkolik bir kadını kim napsın ara sıra belki birlikte içebiliriz ortak olur sa alkol beni sarhoş etmiyor diye içmeme kararı aldım
Sürekli olmadığı sürece ve evde içilmediği sürece sorun etmem beni İlgilendirmez
Bende alkol kullanan biriyim adla sorun olmuyor, içmezse sorun asıl, anlaşamayız 😄
Eşim olarak seçeceğim adamın kötü alışkanlıkları olamaz. Zaten ben de kullanmıyorum.
Neden rahatsız olayım abartıldığı sürece beni neden rahatsız etsin hatta keyifli olur
Alkol kullanmıyorum ben. Onun da kullanmasını istemem. Belki yılın 1 günü beraber azıcık içebiliriz
Yılda iki kez iyidir
Ben içmediigim için sadeb içen bir sevgili edinmiyorum ona göre davranıyorum. İstemem yani.
ilgileniyorsa eşiyle sorun yok ama yeterince skmiyorsa yeterince kocasını mutlu etmiyorsa sorun
Ben içiyorum. O da içiyor. Bi sorun yok.
Etmez, hatta beraber içeriz
Biz billikte içeriz ploblem yok
Geçmişte de içmemiş olmalı.
Evet eder ben içmedim icin
ara sıra ise hayır rahatsız etmez.
Kendini kaybetmiyorsa sorun etmem
Rahatsis olurum , istemem. Zkkm icsin
Evde içsin, sende ona eşlik et
Beraber sarhoş oluruz
Hayır istediğini yapabilir
Trakya'da sıkıntı yok
Balkan kızı derken hangi ülkenin?
@SecretPleasure Balkan Türküyüm. Makedonya + Yunanistan göçmeniyiz.
Anladım teşekkür ederim hanımefendi 🙏
Birlikte içilebilir
İçemez
gösteririm tabi
sen evli misin
en berbatthh şey
senn içer msnn
olurum
Yoo sorun olmaz
Olmaz aq
Beraber içeriz ya
Etmez beraber içeriz