Hayır, oluşturmaz.
Bara gitmeyelim ya. Ne işimiz var öyle ortamlarda. Çok içmek istiyorsa gitsin dağıtsın arkadaşlarıyla haftada 1 gün dışarıda. Ama alkolün dozunu kaçırmasın. Eve sarhoş bir halde gelmesini istemem açıkçası.
Sürekli değil ara sırada😄 nadiren
Nadiren mi? O zaman haftada 1 gün fazla oluyor. Ayda 1 gün içsin. En temizi asdf
Ben sevmiyorum bana kalırsa kullanmasın ama kendisi seviyor ve de dozunu kaçırmıyorsa arada kullansın. Kokusu bile iğrenç, bir gün içsin ama bana dokunmasın kokusunu falan hiç çekemem öpüşmem 🤦♂️ bar ortamlarını sevmiyorum gitmem. Canlı müzikte kendisi zıkkkımlansın ben kola içerim zaten bana su içsem yarıyor 🤣🤣🤭
Alkol içmeyi seven birisiyim bu durum beni rahatsız etmez. Çocuklarımız olana kadar evde güzel masalar hazırlamak baş başa içmek, yeni mekanlar keşfedip eğlenmek falan hoşuma gider. Arada arkadaşları ile gidip kafa dağıtması da sorun oluşturmaz.
Uff çok hoş. 👍
Tam tersi daha keyifli olur. Biz eşimle beraber içeriz arada. Bazen film izlerken içeriz. Bazen de biraz çakırkeyf olduktan sonra da seks yaparız. Tadından yenmez olur. Çünkü biraz alkollüyken daha cesur daha istekli oluyor insan. Bazen de canlı müzik olan bir yerde içeriz. Dozunda olduktan sonra arada içmeyi severiz.
Cevap
38Cevap
Evet problem olur ben bu yaşıma kadar ne sigara ne de alkol kullanmadım eşimde bana uyum sağlamalı aslında genel anlamda eşler birbirine alışkanlıkları sevdikleri sevmedikleri konularda birbirlerine uyum sağlamalı bunu yapamayacaklarsa uyum sağlayabileceği kişilerle bir hayat kurmalı
Ya daha güzel işte. Evlilik hayatının monotonluğunu ortadan kaldırır. Evlilik hayatında bile sevgili olmaya devam etmektir bu. Güzeldir.
Oluşturur hem ben de kullanmıyorum onun da kullanmasını istemem.
Yani arada sırada alıyorsa sıkıntı yok keyfen iki tek hepimiz atıyoruz ayda yılda bir
Lakin öyle hergün ya da sıklıkla içmek isteyen, içmeye meyilli biri en baş babamın onayından geçmeyeceği benim için de problem teşkil eder
Böyle böyle başlar zaten önce her cuma sonra 3 günde bir sonra hergün derken bir bakmışsın alkollü bir erkek ya da kadın haline gelmiş en iyisi hiç içirmemek ağırlığımızı koymamız gerekiyor hem alkolün amacını zaten anlamış değilim zararından çok yararı falan olsa tamam dicem o da yok hem Kuranı kerimdede kesin olarak yasaklanmıştır.
Aksine çok keyifli oluyor, özellikle evli bir kadın çakırkeyf olduysa müthiş oluyor. Ben şanslıyım yani :)
@ElleBella teşekkür
Ben kullanmıyorum alkol ama arada nargile içerim közcüyüm empati yapacak olursam bir şey dememem lazım ama derim
o özel günlerde ara sıralarda keşke içse de bana eşlik etse. o içmiyor diye ben de tek başıma içemiyorum, keyfi olmuyor öyle.
Hayır problem olmaz bara gitmek niye ya arkadaşlarıyla otursun çok içmek istiyorsa ama çok fazla içip eve sarhoş gelmesini de istemem yani..
Alkol kullanmıyorum , limonlu sodalarımızı tokuştursak olmaz mı?
Olur:)
Muhabbet güzelse onunla da kafayı buluruz :)
Tabi ki problem değil birlikte de gidebiliriz arkadaşları ile de gidebilir.
İçsin beyimiz😂
😂😂
😂
Kendini bildikten ve sınırını çizebildikten sonra bir sorun yaratmaz ve fakat her gün alkol tüketmesi de hoşuma gitmez elbette.
Merhaba,
Ben o tür şeyleri sevmem, bu yüzden hoşuma gitmez.
Sorun olur benim için.
Merhaba, güzel görüşün için teşekkürler🌹
Teşekkür ederim, gü
Teşekkür ederim, güzel bakan güzel görür.🌸
Eşimle isten geldigimde yemekten sonra bir film koyup eşim buzluktan buz gibi biralari çıkarıp yaninda cipsle beraber film izleyemeyeceksek neyedir
Barmış gece hayatıymış başlatmasın. Icmese daha iyi olur ama illa icecekse de evinden başka bir yerde içemez.
Problem oluşturmaz. Ama benim olduğum yerde sadece alkol alabilir.
nerede, ne vakit, kimlerle olduğuna göre değişir elbette, özgür netice de dilediğini yapmakta.
Alkol alan biriyle aynı masaya bile oturmam.
O kadar önemli.
Zil zurna sarhoş olup kendini dağıtmayacağı sürece sık sık da alabilir.
Oluşturur çünkü ben kullanmıyorum onunda kullanmasını istemem 🤷🏻♀️eşimse içmez zaten
İçecekse yanımda beraber içeriz. Yoksa müsade etmem.
Arada ve dozundaysa problem degil sonucta kisisel bir zevk.
Ya alkol kullandığını bildiğim biriyle evlenmişsem ona da laf edemem zaten
hayır değil bende kullandığım için sıkıntı oluşturmaz.
Bütün sevgililerimle içtim. İçmeyenle sevvili olmam zaten.
Alkol ve sigaraya karşıyım bu yüzden ikisinden birini Veya ikisini de alan birisi benimle eş olamaz.
Benle beraberse neden olmasin. Ama benim disimda biriyle gidip icemez adam gbi otursun kutlancak bisey varsa ya da sadece zevkine arada, sofra kurulur ben eşlik ederim. Baska turlusune izin cikmaz evlilikte olmasi gereken bu.
Hayır beraber içeriz, isterse arkadaşlarıyla eğlenebilir. Sorun olmaz benim için.
Kendim alkol almam ama benim için problem değil kendini bildikten sonra kullanabilir
Ona zarar veren bişeyi normal karşılarsam sevgimden şüphe ederim 🙋♂️
Beraber içiyoz arada bir özel günlerde sorun yok
Ben alkol almıyorum onunda almasını istemezdim
Evet benim için problem olur
oluşturmaz ama beraber içersek daha güzel olabilir
İçmem içmesini de istemem
Alkollü karşıma çıkmasın yeter😀
Ben kullanmıyorum onun da kullanmasını istemem
Ara sıra beraber alabiliriz ama her gün olmaz 😒
HAYIR her cuma içemez özel günler içebilir sadece.
cok buyuk problem istemem gitmesinide icmesinide
Alkol şişede durduğu gibi durmaz. Bilin istedim
Olmaz. Hatta eşlik ederim kocacığıma.
Alkol şişesini görmek bile sinir ediyor beni
Sadece benimle beraber alacaksa sorun olmaz.
Ara sıra mı? Rakısız sofraya oturmam.
Ayyaş olmadıkça sorun değil beraber atarız xd
Benimkisi her akşam içiyor ne problemi olsun
alkol içen biriyle evlenmem ki eşim olsun.
Hyr olusturmaz. Tin ton olmazsa tabii.
Alkol içmem içeni de sevmem..
Hoşlanmıyorum içmesin
birinci görselin alkol le bağlantısını merak ettim
Alkol alan birisi ile işim olmaz.
bir kere cuma mübarek gün ne içmesi o ya 😒
Hoş güzelde yok işte öyle bir eş
Sorun olmaz beraber içeriz
Alkol almayan koca tercihimdir shjh.
Alkol içen insanları sevmem.
Kepaze olmaya lüzum yok
İçmezse sorun olur çünkü ben arada içerim.
@ElleBella Allah'tan eşimle aynı kafadayız. Yoksa evlilik filan yapmazdım heralde.
@ElleBella uzun süredir evliyiz. Ben kıskancım ama O beni sıkboğaz etmez.
Tam bana göre yani...
@ElleBella üzgünüm , bu modelin sonuncusunu ben kaptım. Artık yok...
Şaka tabi. Hala varlar ve umarım biri hemen bu yakınlarda karşına çıkar ve musmutlu olursun)))
@ElleBella var kendimize göre tarzımız ama bu sene tatil yok maalesef. Evde kapalı kaldık şimdilik.
@ElleBella 👏👏👏👍👍👍🥰
@ElleBella tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?