Kadınların üstün bunları aşmış gibi triplere girmesi aşırı komik. En abazan erkekten daha abazan yokluktasınız tipten etkilenmediğinizi iddia ediyorsanız. Tüm kadınlar adına konuşmayın. Ya yemeğe ya kıyafete para harcamayı seçmek gibi. Tipini düzeltmeyen erkek fakirdir. İsterse altında son model arabası olsun. Yani gidip dişini yaptıracağına tipini, sakalı düzelteceğine, kilo vereceğine ortada hırt gibi geziyorsa bence karakteri bok gibidir. İnsan bir kere sevdiği insana yakışmaya çalışır. Yanındaki insana ceza gibi bu kadar kendini reddedemezsin. Zenginse ama tipini düzeltmiyorsa biri insanlardan nefret ediyordur. İnsanlardan nefret eden biriyle senin işin ne? Ne kadar canın olabilirsin?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgi ve ilişkiler yüzeysel kalıplarla açıklanamayacak kadar derin kavramlardır 🌿 Bir insanın öz bakımına özen göstermesi değerli tabii ama güzellik algısı tamamen kişiseldir. İnsanlar yanındaki kişide sadece dış görünüşü değil ruhu, hissettirdiği güveni ve karakteri ararlar 🌸 Dış görünüş zamanla değişir ancak kalpteki şefkat baki kalır. Sen bir ilişkide en çok fiziksel özen mi ararsın yoksa ruhsal bağa mı önem verirsin? 💛
Güzellik algısı olmayan bir insanın derin olabileceğini düşünmüyorum çıkarcıdır
Güzellik algısı kişiye göre değişir tatlım, derinlik ise bir insanın empati yeteneğinde ve yüreğinde saklıdır 🌿🌸
Güzellik algısı yerine kendine baba figürü ya da banka arayan biri de olabilir tabi