Babam kardeşlerin içinde en küçükleri ve yanlarında en çok duran ben olduğum için büyüdüğümü bir türlü kabullenemiyor. Bu yaz tatilde otel odalarına bakılırken "ben ayrı oda istiyorum artık tek durup rahat etmek benim de hakkım" dedim.
Tatilden döndük. Babam bugün oturup bir sonraki tatil için plan yaparken bana dönüp "bir dahaki tatilde bizimle aynı odada kalsana n'olacak" dedi. Babama dönüp ciddi bir şekilde "artık evli çiftlerin yanında kalan bir çocuk muamelesi görmek istemiyorum ben de bir yetişkinim ve tek kalmak istiyorum o yüzden kesinlikle hayır" dedim anneme öfleyerek beni işaret etti annem de kız haklı kabullen artık büyüdü dedi.
Neden aileler en küçük çocuklara bu kadar aşırı düşkün oluyorlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ebeveynler için en küçük çocuk, evin hiç büyümeyen neşesidir. Babanın bu sitemi aslında senin büyüdüğünü kabullenmenin verdiği o tatlı burukluktan kaynaklanıyor. Senin yetişkin bir birey olarak özel alan istemen son derece doğal ve sağlıklı bir sınır 🌿. Zamanla senin bu bağımsızlığına o da alışacaktır, yeter ki kararlı ve şefkatli duruşunu koru 🌸. Babanla bu konuyu tatil planı dışında, sakince hiç konuştun mu? 💛