‘kültür’ demek; saygı, edep, ahlak, haya demek,, nerede nasıl davranacağını seçebilmek ve haddini bilmek, insana değer vermek, itina etmek, karşındaki kişiye değerli ve kıymetli olduğunu hissettirmek, mütevazi olmak, kalbini temiz tutmak demektir,,,, ‘kültürlü olmak’ çok kitap okumak, üniversiteler bitirmek, kaliteli mekanlarda oturmak, entelektüel takılmak, her yeri gezmek görmek, farklı insanlar tanımak, kaşığı çatalı nasıl tuttuğun ya da aşırı sosyal olmak demek değildir’
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zekası ve karakteri daha önemli
‘kültür’ demek; saygı, edep, ahlak, haya demek,, nerede nasıl davranacağını seçebilmek ve haddini bilmek, insana değer vermek, itina etmek, karşındaki kişiye değerli ve kıymetli olduğunu hissettirmek, mütevazi olmak, kalbini temiz tutmak demektir,,,, ‘kültürlü olmak’ çok kitap okumak, üniversiteler bitirmek, kaliteli mekanlarda oturmak, entelektüel takılmak, her yeri gezmek görmek, farklı insanlar tanımak, kaşığı çatalı nasıl tuttuğun ya da aşırı sosyal olmak demek değildir’
Önemli ama şu devirde çok zor o. Gündüz çalışan gece piyasa yapan bı nesilin kültürleşmeye vakti yok maalesef.
Kütüphaneme onun kitapları da karışsın isterdim
Tipi kotuyse cekici gelmez tipi tipime uygunsa bi de kulturluyse tadindan yenmez
Tipi düzgün olsun ben onu öyle bir severim ki alfabeyi tersten okur
Kitap okuyan kişiler evlenmiyor zaten darwinnnamca
entelektüel cahilden zir cahile sığınırım rjrjr
Bana etmediği sürece sıkıntı yok
Önemli evet
Önemli
Aptal olsun
bomboş adamla işimiz olmaz
İvit
Evet ilk ona bakarim