Neden sığıntı ve dilenci gibi oluyorlar her zaman? Oysa yabancı kadınlarda bunu hiç görmedim.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Türk kadını rakı gibidir; rakı ister, cacik ister, karpuz ister, peynir ister; ister de ister.
Dünyayı versen gezegenleri ister. Onları da versen yok mu daha diye hâlâ ister. Aç evin kızı % 80i
Babasından göremediği hayatı elin oğlundan istiyor. Sanırsın ki altın madeni taşıyor.
Sonra evde kalıp babasına buruşuk muşamba oluyorlar
Kabahatleriyle otursunlar.
Hiçte bile öyle değiliz bikaç kadınla gezip tozup para avcıları ile bir görmeyin herkesi
% 80 i öyle bu zamanda. Lafa gelince kadın erkek eşit derler
yanımda kadına para ödetmem... sevgilim olsa da olmasa da başkasını bilmem... Bir kadın benimle çıkmış ise elini cebine koydurtmam benim kendi rajonum bu alman üsülü teklif edeni bozarım orada...
Senin gibi kerizler olmasa , kadınlar kimi yolacak ki… Aynen devam et 😅
Keriz olmak ılık olmaktan iyidir..
Dikkat et dolandırıldım diye show habere çıkıp ağlama. Son zamanlarda senin gibi kazları yolan çok 😅😅
davet eden benim erkek olan benim hesabı ben öderim tabii ha dolandırma kafasında olanlarla iletişimimi keserim olur biter... Kalitesiz adam gibi adam olmayana layıktır bana layık değilmiş derim geçerim... Asıl benim gibi olanların nesli tükeniyor... Kollayan koruyan düzgün erkek olan eski kafa adam gibi adamların nesli tükeniyor... Bu benim raconum alay etmek sana düşmez... Bende kadın parası geçmez bedeli ne olursa olsun umrumda değil... Bu kadar...
Zaten kendimi bu devrin insanı olarak görmüyorum bu devirden de tiksiniyorum... Bu devrin Kadınındanda Erkeğinden de tiksiniyorum...
Dolandırıldım diye ağlamam oğlum ben
Her kadın aynı değil.
Yabancı kadınlarda nasıl?
Rus kadınları da ödemiyor merak etme
Çok sevgilim oldu rus ve Ukraynalı… Beraber ödedik. Yeri geldi tek seferde ben yeri geldi onlar ödedi
Paran olunca sevgili yap o zaman aç k0pek
Param bol. Senin gibi sığıntı dilencilere verecek kadar keriz ve enayi değilim. Üstünde fiyat etiketi ile dolaşacak kadar aciz ve zavallı olduğunu bu kadar belli etme. Lafa gelince kadın erkek eşit dersiniz , icraata gelince dilenci olursunuz
Anan gibi demi ananda ev hanımı olup babanı sömüren dilencinin teki. Sen kimsin ki senin hesabını ödüycem kendi hesabımı öderim bir erkeğin hesabını asla ödemem o da adam olsun da ödetmesin karı kılıklı sünepeler sizi. Bir hesabımı ödemeyecek olup kadına hesabını ödetmeye adamlık mı diyorsun gttenveren pasif gay seni
Benim anam sizin gibi dilenci değildi. Kamu personeli ve çalışıyor babam gibi. Lafa gelince kadın erkek eşitlik dersiniz, icraate gelince Hintli afkan dilencilerden betersiniz. Gay olduğumu nerden biliyorsun ve nerenden uydurdun medine dlencisi? Babanı mı ss…k…. tm ? Ordan mı biliyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal cinsiyet rolleri ve geçmişten gelen alışkanlıklar ilişkileri bazen bu tür kalıplara sıkıştırabiliyor 🌿 Ama bu durum her Türk kadını için geçerli değil. Artık pek çok genç kadın ilişkisinde eşitliği, yükü beraber omuzlamayı savunuyor 🌸 Önemli olan tarafların bu konuyu güç mücadelesine dönüştürmeden, karşılıklı anlayış ve açık iletişimle çözebilmesi 💛 Peki, sen kendi ilişkilerinde bu konuyu partnerinle rahatça konuşabiliyor musun? 🎨