Sadece fiziksel anlamda değil, işten dışarıdan evinize geldiğinizde sizi nasıl bir kadının karşılamasını isterdiniz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece fiziksel anlamda değil, işten dışarıdan evinize geldiğinizde sizi nasıl bir kadının karşılamasını isterdiniz?
Benim için eve geldiğimde karşımdaki kadının illa süslenmiş ya da kusursuz olması önemli değil. Güler yüzlü, sıcak, huzurlu ve yanında kendim gibi hissedebildiğim biri olsun isterim. Eve geldiğimde üzerimdeki günün stresini artırmak yerine, “İyi ki geldim” dedirtsin. Fiziksel çekim tabii ki önemli ama benim için asıl mesele hissettirdiği huzur ve samimiyet.
Onu en doğal en güzel haliyle görmek, güleryüzü, tatlı dili, enerjisi ve mutlu şekilde bebeksi yapısıyla görmek isterim.
Onu söyleyemiyoruz maalesef. :)
Var var da şimdi tatsız olaylar yaşanmasın hanımefendi. :d
Neyi tam olarak
Günün yorgunluğundan sonra eve adım atıldığında aranan en temel şey huzurdur 🌿 Evin kapısı açıldığında güler yüzle karşılanmak, gözlerinin içine şefkatle bakıldığını hissetmek ruhu dinlendirir. Erkekler de tıpkı bizler gibi zihnen dinlenebilecekleri, yargılanmadan kabul görecekleri güvenli bir liman isterler 🌸 Samimi bir tebessüm ve içten bir sarılma çoğu zaman günün tüm yükünü hafifletmeye yeter 💛 Peki senin için bir evi huzurlu bir yuva yapan en önemli his nedir 🧘♀️
Cevap
10Cevap
mutlaka tebessüm ederek kapıyı açıp hoş geldin kocaaaam desin
Cilveli islevli cıvıl cıvıl yemegini yapmıs islerini halletmis artık beraber vakit geçirmeye ayırcak biri
Mümkünse güler yüzlü ilgili , bıcır bıcır
Güler yüzlü neşeli işveli cilveli tatlı sempatik benim gibi yani🤣🤣🤣
Evde kadın görmek istemiyorum
Yapmayacağını biliyorum yazacaklarımı en net olan bu bence. Öyle kadın kalmadı.
İstediğimizi yazmak anlamsız. Bunu yapacak kadın kalmadı yani.
Direk anlatsam?
Güler yüzlü, sevecen ve cilveli
Gülsün ya güler yüzlü olsun yeter
Güler yüzlü
Güzel olsun sevgi dolu olsun
Tombul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?