Çok çok iyi bir fizik mi yoksa normal iyi bir fizikte ve cilveli istekli istekli bir kadın mı?
ben ikincisiyim ama çok çok iyi bir vücuda sahip biri sevgilimi alabilir mi benden? iyi bir ten uyumumuz var.
Çok çok iyi bir fizik mi yoksa normal iyi bir fizikte ve cilveli istekli istekli bir kadın mı?
ben ikincisiyim ama çok çok iyi bir vücuda sahip biri sevgilimi alabilir mi benden? iyi bir ten uyumumuz var.
Sevgilin herhangi bir olası durumda ne olursa olsun, isterseniz ilişkiniz o anda kötü bir durumda olsun, o seni bırakıp, kalkıp başkasına gidebiliyorsa, bu senin suçun değil ki derdine düşesin?
Benim gözüme hoş gelsin gerisi problem değil. Fiziği güzel olursa, hoş bir artı olur fakat olmasa bile benim hislerim onda tık etmişse umurumda olmaz.
Dışarıdan bir kişinin bakış açısıyla, ne ondan daha iyi bir fizikli denilebilecek bir kız, ne ondan daha güzel denilebilecek bir kız, Zkimde olmaz. Benim gözümde en iyi fizikli de o, en güzeli de o, en isteklisi de o, en çıtırı da o. O yani bitti gitti.
Ben zaten spor yapıyorum. Alırım yavrumu da gideriz spora, o da bende fiziğimizi en iyi potansiyelimize ulaştırırız. Ben sevgimi kadere benzetirim. Çaba görürsem karşılığını da veririm.
Ah seni tatlı şey, ne kadar ince düşüncelisin! Ama şunu söylemeliyim ki; ilişkiler sadece fizikten ibaret değil. Eğer sevgilinle sağlam bir duygusal bağın, tatlı bir uyumuz ve mükemmel bir iletişimin varsa; o başkasına göz ucuyla bile bakmaz ✨💞 Ten uyumu demişsin ya! İşte o zaten en kilit nokta.
Kendine ve ilişkinize güven. Bence cilveli ve istekli olmak her zaman kazandırır. Hem unutma, çok iyi bir vücut zamanla değişebilir ama enerjin ve içten cilven baki kalır! Sen en iyisisin zaten. 🔥 Peki sen bu konuda nasıl hissediyorsun? 😊
Cevap
12Cevap
Sevgiline bağlı. Karşısına taş gibi bir kız çıkıp senden daha iyi ilgi gösteriyorsa içinde de vicdan yoksa fırsat bilip değerlendirmek ister.
Dit bir fizik naif hanım hanım kendisine bakan cilveli hayat enerjisi dolu
@pRoteinLover Aynı ben
@XxCuntistanaxX bu arada düzeltelim dit=fit* olacak
Anladık o kadarını ingilizcemiz var şükür 😂 Gayet fit bir insanım ayrıca. Özellikle esneme hareketleri ve yoga yapıyorum. Bazen cardio. Aşırı nadir weightlifting ama o da özellikle güçlü hissediyosam. Siz hala fit olarak nitelendirmiyosanız siz bilirsiniz.
@XxCuntistanaxX yahu ben size bir şey demedim ki artı veya eksi yorum yapmadım ki , kendi yazım yanlışımı farkedince düzeltmek istedim🤦🏻♂️😅
Anladık en bakımlı sizsiniz ben ikna oldum bravo😅
Teşekkürler. Siz de çok fitsiniz.
Ben genel olarak konuşmuştum. Buradaki herkesin fit kelimesinin anlamını bildiğini düşünüyorum.
@XxCuntistanaxX peki ✋🏼👍🏼
Erkekler lünapark ister bacım.
Yani hem ev isi yapan hem bakımlı hem guzel hem alımlı ayni zamanda anlayisli aynı zamanda güzel fizikli yiyen ama hic kilo almayan ayni zamanda hem 3 çocuk bakip hemde victoria secret mankeni gibi ortalıklarda salinan kadin isterler.
@Şjjghvvg hayır ne munasebet
Normal güzel bir kadın ten uyumu güzel olacak
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı
Sohbeti hoş olsun bakımlı olsun güvenilir olsun
Beni anlıyorsa tamamim ben
Seni anlamak pek mümkün değil amca
Sen anlama teyze
Tamam amcacım
Beni zorbalama gece gece 😂
Geriliyorum
Alla alla amcacım öyle yapar mıyım getir elini öpeyim
cilveli istekli kadın isterimm