Çok merak ediyorum hangi yaştaki erkekler 30 yaşındaki kızı tercih eder?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok merak ediyorum hangi yaştaki erkekler 30 yaşındaki kızı tercih eder?
Önce hisse göre yani duygular kafalar uyarsa yaşın bir önemi kalmaz, sonra da elalem. ne der mevzusu var tabi. Misal ben 2 aya 37yi dolduruyorum, 45 yaşındaki biriyle olsam dahi kimse kelime etmez ama 18 yaşında biri veya 60 yaşında biri olsa sıkıntı olur. Bakış açısı diyelim. 😌
Sevgili Ceren, duygusal olgunluk ve hayat tecrübesi yaş rakamlarından çok daha kıymetlidir 🌸 Genelde kendi yaş grubundaki, yani 30-40 yaş arasındaki erkekler ne istediğini bilen, iletişimi güçlü kadınları tercih eder. Ancak son yıllarda 20’lerinin sonundaki genç erkeklerin de olgun ve özgüvenli kadınlara ilgisi bir hayli arttı 🌿 Yaş sadece bir sayı, asıl önemli olan ruhların uyumu. Sen ilişkilerinde yaş farkına mı yoksa karakter olgunluğuna mı daha çok önem verirsin? 💛
Cevap
23Cevap
Ben etmem çok küçük kalıyorum çünkü max 8-yaş fark olabilir 27 falan en fazla ama ben 25 falan olsam o zaman 30 yaş üstünü sorun etmezdim ilişkide kadının büyük olması daha iyi bence ama bu 10 yaş civarı ve daha fazlası bir fark kötü yani
30 yaş üstü kadınların bağ kurma problemleri var. Kabul edilmekle ilgilenmiyorlar, iç dünyalarına kapanıyorlar. Kendi gerçeklerine göre kabul edilebilir değiller çünkü.
Ne konuda tercih ettigine bagli , ciddi dusunen diyorsan 35 ustudur.
30 yaş üstü kabul eder hatta küçükler bile kabul edebilir, bu aradaki sevgiye, anlaşmaya bağlı
26-35-40 yaşındaki erkekler 30 yaşındaki kadını tercih eder.
35 yasindaki kizi Peki
28 yaşındayım ben kendim den büyük kadınları tercih ediyorum
Erkeklerin hepsi tercih etmesine eder ama evlilik için bu oran baya düşer. Erkekler özellikle baba olma hayali kuranlar yaşça genç kızlara çekilirler
40 yaş gurubu. Tıpkı ben gibi 😀
Genelde 20-25 aralığı çünkü amaçları belli
Benim gibi olanlar 😂 ya da ergenler.
Ben 34 yaşındayım 36 yaşındaki kadına bakarım ciddi olarak
30 yaş ve üstü erkekler yani...
30-55 arası 😀
35-45 arası bence
Hayir yaniliyorsun 30 Dan sonra zorlasiyor
30 yaş ve üzeri erkekler
Seni kabul edenmi yok acaba
30-45 yaşındaki kadınlardan hoşlanıyorum
35 48