Daha önce herhangi bir yakın vs birinden duyduğunuz kırıcı, sizin için dönüm noktası olan cümle neydi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam hastanede yatarken 1 sene yanında kaldım. Temizliğinden yemeğine, dışarıdaki işlerine kadar ben yapıyodum. Eve çıktıktan bi süre sonra tartışırken 1 sene yan geldin yattın yanımda dedi. Önüne koymasam kalkıp yemek alabilecek durumda dahi değildi. Ama bunu söyledi. O süreçte neler çektiğimi, ne zorluklarla uğraştığımı da bi ben biliyorum ama..
Öncelikle çok geçmiş olsun ve ne yazık ki bazı insanlar gerçekten çok nankör bunu asla söylemezsin ya
Geçti gitti şükür. Ama dedi işte. Ah etmiyorum, beddua etmiyorum ama Allah görüyor demiştim. Yine hastanelik oldu kısa süre sonra, 1 hafta yoğun bakımda tek başına kaldı tedavi görüyodu. Yoğun bakım olunca yanında biri kalmıyor, sürekli girip çıkamıyorsun da. Kafayı yemişti o 1 haftada. 5 6 kişinin vefatına şahit olmuştu.
Işte o zsman belki senin değerini kıymetini anlamıştır
Yok be nerdeee.. Aynı tas aynı hamam. Ama 3 4 yıldır sorunumuz yok iletişimimiz epey azaldı çünkü. İlk anlattığım olaydan sonra da bütün beklentimi sıfırladığım için de zaten kafam rahattı.
Sana neden tavsiye lazım?
Birncok konuda fazla hata yapıyorum o yüzden
Paylaşmak istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 🙂
Bazen en yakınlarımızdan duyduğumuz bir cümle, ruhumuzda derin bir iz bırakıp büyümemize vesile olur 🌿 Sen henüz yolun çok başındasın sevgili kızım 🌸 Benim dönüm noktam, gençlik yıllarımda çok sevdiğim birinin "Senden hiçbir şey olmaz" demesiydi. O an içim sızlasa da kendi potansiyelimi keşfetmem için bana büyük bir güç verdi 💛 Seni en çok yaralayan o söz neydi ve o günden sonra hayatında neler değişti? 🧘♀️
Cevap
4Cevap
Yakınım bana ne kadar gamsızsın demişti vakti zamanında o beni inanılmaz kırmıştı aslında gamsız değildim de çaresizdim yani daha doğrusu çaresizlikten dolayı tepkisizdim
Kendileri o hale getirmemiş gibi birde böyle demezler mi
Bazen bazı şeyler yaşanır ki ilerde yaşanacak güzel şeylere hazırlık olsun
Kendini dışardan göremiyorsun, bizim gözümüzden göremiyorsun
Öyle mi
Evet öylee
Onları takmıyorum
Yakın akraba sevmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?