- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSen bencil insansın dedi bana iki kişi biri Türk kızıydı ve diğeri Endonezyalı kızdı ama bence erkekler mutlaka gelişmiş ülkelerden kız arkadaş baksın çünkü düşünün beni Z platformunda Galataaaray taraftarı Amerikalı bir kız takip ettiğinde şaşırmıştım onlarda ego diye bir şey yok. Singapurda iken ben tatil yaparken Amerikalı turist otele hangi metro ile gideceğimi anlattı bana.. bu beni mutlu etti.. Sanki Türkiye değil doğu Türkistanlı gibiydim resmen Amerikalılar Türkleri seviyor lütfen hükümetlere göre siyasete takılmayın yurtdışına giderseniz Amerikalı arkadaş edinin.. çok sıcakkanlılar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bundan sonra yok sana meme falan
43 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSon böreği kardeşin yedi.
21 Yorumla
+1 yılYaşım 17. En yakın arkadaşımla, bi başka erkeği sevdiği için, sevgilisinden ayrıldı diye Kavga etmişdim. Sevilmenin değerini bilmiyorsun demiştim.
O sırada, yıllar geçsede etkisi geçmeyen o cümleyi söyledi."Sen sevilmek ne, bilmiyorsun bile. Baban seni sevmemiş, Bi başkası napsın"dedi.(daha ben 5 yaşımdayken babam, Paşa keyfinin kahyasından dolayı terk etmişdi)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok ağır 😕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKırıcı cümle duymadım duymam da.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirekt aklıma gelen ayni kişiden bana çirkin demeye getirmişti lafi birinden bahsediyordu sonra güzeller aldatir felan bu yüzden bizde sizinle konusuuoz tarzi bi şey beni bayaği kiüçümsemisti yani , birde çocuğumuzun burnu sana benzesin gözleri anneme benzesin demişti kirilmiştim çünki benimkini de diyebilirdi bide random atarak demişti aşağilar gibi psikolojim bozulmuştu tam anlatmaadim ama bende derin izler birakti bu laflari özgüvenim felan bayaği gitti bide ilk birlikte olduğum kişiydi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÇok deger verdigim bir kişi senden çok var demişti beni baya yaralamişti tabi günün ileriki aylarında kendi yalniz kalirken ben çok kaliteli insanlarla vakit geçirerek kimden çok oldugunu yeterince gösterdim🙂
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Senin elini tutarken aklım da o vardı , öperken, saçını okşarken hep onu hayal ettim sürekli senin gözlerine baktım dalıp gitmelerim de gözlerinin onun gözlerine benzemesiydi hatta... Seni hiç sevmedim sadece sevmeye çalıştım ama sevemedim". Bir anda kalırsınız igrenirsiniz... o an tek kelime edememiştim
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Eski sevgilim Hakimlik sınavını kazanamadım diye hakaret etmişti bana zekamla dalga geçmişti çok kırılmıştım
16 Yorumla
+1 yılSorunuzdaki 'en' kelimesinden kırıcı cümle mi var? Bütün hayatımız kırıldığımız anlarla geçmişte siz 'en' olanı soruyorsunuz. Çünkü bizi kırmamış olamazlar değil mi? Teşekkürler.
40 YorumlaSen hiçbirşeyi beceremezsin senin fikirleirn önemli değil cümleler kırıyor ister istemez..
24 YorumlaÖlsen de senden kurtulsam, keşke seni de diğer kızlar gibi öldürüp bir dereye atsalar, sen böyle iyi niyetli oldukça seni daha çok üzerler hak ediyorsun bunu, sen niye okuyorsun ki git ev hanımı ol çocuk bak..
10 YorumlaBirlikte olduğum birisi küçük demişti 🙈
moralimi bozdu benim
18 Yorumla
+1 yılHayatını yaşa.. bu cümlenin üstüne yıllar geçti.. ve ben hiçbir zaman hayatımı yaşayamadım.. bu cümleyi kuran kişi de bu gerçekliği hiçbir zaman öğrenemedi..
20 Yorumla
+1 yılŞİMDİ SENİ KIRMAK İSTEMİYORUM AMA KONUŞMADIĞIN BİRİNE HOŞLANDINI SÖYLEMEK NE BİLEYİM YANİ (bu mesajı aylarca cesaretimi toplayıp deli gibi aşık olduğum çocuğa yazmıştım o da tek paragrafta sevgimi küçümsemedi)
26 Yorumla- +1 yıl
Ayy🥺 devamı?
- +1 yıl
Sonra kendine iyi bak görüşmek üzere yazdı benden 2yas büyüktü lise sona gidiodu üniversiteye gecti ben ise hala onla karsılasma umuduyla sokaklarda avare dolaşıyorum bi ümit karşılaşırız die yani bi kere göreyim yeter benim için bendekide nası yüzüslğkse
- +1 yıl
Bi gece cihan toptaşın yarınlar yok gibi dinliodum onsarkı aramızda sanki köprü olustırıodu ağlayarak yalvardım Allahım hani anladım sevmedi küçümsedi sevgimi ama göreyim bi kere daha karsılasalm ertesi gün karşımda ona benzeyen biri ve yanında sarmaşdolaş kız bana doğru yaklaşıyordu ben de ona benzettiğim için uzaktan ah dedim keşke seninle böyle çift olabilseydik karşıdan gelen insanlar ne kadar mutlu zaten çocuk da sana benziyor diye geçirdim içimden karşıdan geliyorlardı her adımda ona daha çok benziyordu onadım attıkça nefesim kesiliyordu darbe basıyordu sonra anladım ki yanındaki kız sevgilisi ve karşıdaki de o gülüşerek yanımdan geçtiler tanımadı zaten beni
O gün anladım sevilmeye layık biri olmadığımı değersiz çirkin biri oldumu - +1 yıl
Yaaa balım benim çok teşekkür ederim 😍😇😘
+1 yılsen ne yaparsan yap kabulümdür deyip sonradan böyle yaparak gözümden düşüyorsun diyen x lerden biri vardı o geldi aklıma 😂 ama iki yüzlülük, ben buna niye zaman harcadım kırgınlığı oldu o.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem ile babam inşallah bir arabanin altında kalırsın ve cesetini cımbızla toplarız yerden demişlerdi
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah demiştim bende
Cevap sahibi+1 yılAnnem trafik kazasında paramparça oldu babamın da kırılmadı kemiği kalmadı yani beddualar dönüp sahiplerini buluyor bu şekilde yazıyorum ama ikisini de çok seviyorum ama gerçekler de bunlar
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun dilemediler ama ben affediyorum Allah da onları afetsin
Cevap sahibi+1 yılBelki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Ben hiç kimseyi sevemem ki" sen sevgili ol o kadar zaman geçir sonra kalk bunu söyle, aslında bı yandan hak veriyorum kendinin ne olduğunu biliyor...
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet narsistlik vardı biraz.
Cevap sahibi+1 yılİçimden atabilsem kurtulacam da atamıyorum. Gögsüm daralıyor boğuluyorum sanki.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yıl@zürazhr Ne desen haklısın keşke gamsız biri olabilseydim. Duygularımı çok yoğun yaşayan biriyim. Duygusal biriyim yaşanmışlıklar aklıma geliyor.
+1 yılSeni yok sayıyorum demişti. geberesice 😂😂😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kırıcı değil ama ona değer verdiğim için kırılmıştım bana sen çok hayalperest birisin demişti
20 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmiyorsun, değişkensin denmişti. Evet bazen ne istediğimi bilmiyorum. Ama beter olda denmişti :d
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle tanışmadan önce de içiyordu ve alkolikti ama bana senin yüzünden içiyorum diyordu
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmek için sorunumu anlattığımda o senin sorunun beni ilgilendirmez demişti. Önemsediğim biri.
10 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca duyduğum en kırıcı cümle sevgilimin bana şişkosun ve boyun çok kısa demesi oldu. Bu arada şişko da değilim. Evet boyum kısa olabilir. Ama ben halimden memnunum.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldım zaten. Çok iyi oldu. Çok rahatım şu anda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aldattım olan oldu yapicak bişi yok ozurde dileyemem bu bı hatada değildi bile bile yaptım..
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl8 senemi verdiğim adam bu sözleri unutamıyorum hala
- +1 yıl
8 senemi üstüne bide bu laflar
Cevap sahibi+1 yılEvet erkekler böyle bişi işte duygusuzlar 😔
+1 yılDuymadım duyacağımı da sanmıyorum çünkü kırıcı insanları hayatımda barındırmıyorum
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Ben seni arkadaşım olarak görüyorum ve bir başkasını seviyorum
10 Yorumla"Artık sana karşı duygusal bişey hissetmiyorum"
10 Yorumla
+1 yılSeni gidi doyumsuz idi ;(
Doyamadim gitti napam11 YorumlaKırıla kırıla kirilmamaya başladım her şeye kahkaha atıyorum..
10 Yorumla
+1 yıl@ptalsın demeleri
Bana yaptırdıkları onca işten sonra 😏10 Yorumla
+1 yılİnan kimse beni o kadar kıramaz. İnsanları pek umursamam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem bir meslek sahibi olabileceğin yok düzgün bir yer okuma saçma sapan bir yer oku yaşın da geçsin kimse almasın evde kal görürsün. Güzelliğin bile yok ki biri alsın dedi.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu asla unutmayacağım
- +1 yıl
oha nasil diyebilir ya niye öyle dedi ki normalde de mi böyle
- +1 yıl
Her anne kıskanıyo kızını ve yarışıyo güzellik konusunda ya yok işte ben senin yaşında 40 kiloydum falan ben de çok yeme bozukluğu yaşadım tatmin olsunlar diye zayıfladım sonra ıyy kemik kemik oldun seni alan olmaz bi erkek beğenmez falan şu an tek laf ettirmihorum s. gitsinler AA anama mı beğendircem kendimi kocama mı gayette taş gibiym kilo aldım ama olsun yine de güzelim kızz
- +1 yıl
Bana da aynisini dediler hep az ye kilo al bilmem ne felan tipatip aynisi bunlara maruz kalmak iğrenç neyse ki ilerde çocuğum olursa bunlari ona yaşatmicam
- +1 yıl
insss 🥺💕
Cevap sahibi+1 yıl@Melezbirkız evet böyle sinir krizi gecirmelik bir ev.
Cevap sahibi+1 yılEvde kalacak kadar da çirkin değilimdir herhalde😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse milleti boşverin keyfimize bakalım😅
Senelerce senin kızına babalık yaptım ben :)
Amcamla babamın konuşmasıydı12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım bana Hasan'ın sohbetleri seninkinden daha kaliteli ancak kafan cinselliğe çalışıyor demişti
114 Yorumla- +1 yıl
Sömdlsldd e adam hakli sösmsl
Cevap sahibi+1 yılHayır değil
- +1 yıl
Nedenmis? Sürekli cinsellik konusma sende
Cevap sahibi+1 yılSenin de hoşuna gitti güldün bana az değilsin
- +1 yıl
Ne saçmaliyon neyse arkadaşina hak veriyorum sende uza gereksiz södksld
Cevap sahibi+1 yılBak hala gülüyon hoşuna gitti dkdkdldpsp
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlısın 😊
- +1 yıl
Ne alaka hoşuma gitmedi🙄
- +1 yıl
Öyleyimdir cinim🫢
Cevap sahibi+1 yılBana güldüğün için tatlı geldin şapşik ☺
- +1 yıl
Himm😹😹😹timam söndsls
Cevap sahibi+1 yılYa yerim seni 🥰
- +1 yıl
😀😀🥺
Cevap sahibi+1 yılYaa ne çok cilvelisin kız 😍😍
Gizli Üye(18-24)+1 yılHa*van, ge*rizekalı, s*carım senin ağzına yüzüne.. gibi çok hakaret işittim babamdan
20 Yorumla
+1 yıl'Bazılarınız bazılarınıza imtihan olsun diye yaratıldı' ayetini okuduğum kişi belki sen de bana imtihan olsun diye yaratılmışsındır demişti. Daha ağırlarını duymaya hak kazandı böylelikle.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn yakın arkadaşım canımsın iması yapmıştı. O günden sonra iletişimi kestim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta kimseye beni kırabilecek kadar anlam yüklemem.
10 Yorumla
+1 yılulkemizin her ferdini partimizin uyesi olarak goruyorum
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. evlenip bosanmişsin ve çocuğun var.
12 Yorumla
+1 yılKırıcı cümle değil de kimse cok yanımda olmadı benim çıkarları varsa eğer oldular artık bende yeni ueni akıllandım biraz, mesafe herzaman iyi sanırım
10 Yorumla
+1 yılOmurgasız mısın?
Yapmasaydın
Bir de hareket var.
Sadece yalnızken konuşmak diğerleri varken görmezlikten gelinmesi10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hatırlatıyorsun 🥺
11 Yorumla ' S*ktir git bu evden'
14 Yorumla
+1 yılsenden nefret etmiyorum senden tiksiniyorum
11 Yorumla
+1 yılSen hiç tipine bakıyonmu istemiyorum anla yüzsüz gibi yazma
20 Yorumla
+1 yıl" Kendini özel sanma psikolojik sorunların var diye kimse ilgilenmek zorunda değil" aslında kırıcı gibi gözükmüyor ama o zamanlar ruhum psikolojik olarak çok kötüydü şuanki aklım olsa bunu diyeni yerin dibine sokardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senden coktan ayrilirdim da askerdesin pskolojin bozulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAileden vurmak ailen bile seni sevmemis ki cümlesi
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kimsenin psikoloğu değilim
11 YorumlaGeberip gitsende kurtulsak...
20 Yorumla
+1 yılKeşke hiç buraya gelmeseydin..
20 Yorumla
+1 yılİnşallah yarına kalmaz ölürsün 🥺🥺
16 Yorumla- +1 yıl
@atomxyz daha ölmemişim evet
- +1 yıl
@atomxyz Ama bazıların sözleri buna sebep oluyo
- +1 yıl
@atomxyz Ok
+1 yılHer gün duyuyorum kilo almışsın jfjfjf
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇokk duydum umrusamıyorum
10 Yorumla
+1 yılçok fazla var açıkçası hepsi birbirinden kırıcı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Seni gerçekten sevdiğimi mi düşündün ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılUğursuzsun lafı
10 Yorumla
+1 yılŞaka yaptığımı o zaman da mı anlamadın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana aşık değilim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke ölsen demişlerdi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl"O şevkati aşk sandı"
Jdkwjswknd çok kırıcı geliyor10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerweyi sen öğrettin başkasına vericem
11 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne