Yaşlı kesim fazlalaştı ve ülke böyle daha kötü bir hale gitmiyor mu?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlı kesim fazlalaştı ve ülke böyle daha kötü bir hale gitmiyor mu?
Çocuğa bakmak masraflarını ödemek kolay mı sence? Karı koca çalışmadan geçinemediği bir ekonomide. Ahlaki çürümenin hat safhada olduğu, sokakta çocukların canı sıkılınca bıçaklayıp başka bir çocuğu öldürdüğü, eskiden ayçiçek yağı ile yapılan çikolataların 300 tl versen dahi palm yağı ile satıldığı her türlü hile pisliğin yapıldığı bir dönemde gerçekten çocuk yapılması doğru mu hayır değil. Çocuk refah düzeyi yüksek olduğunda yapılır. Tabi ışıklarda dilendirmek için çocuk yapılacaksa orası ayrı tabi ama onun içinde farklı yöntemler var çocuk yapmak şart değil.
Çok güzel söylüyorsun da işte hayat şartlarının biraz daha olanak sağlaması lazım insanlar evlilikten korkuyor çocuk sahibi olmaktan korkuyor Çünkü gerçekten yaşam şartları çok zor. Normalde dediğin çok doğru Ama işte insanların gelecek kaygısı var bu kaygıda ortadan kalkmadan bu dediğinin olması çok zor
Gelecek kaygısını ve toplumsal dengeleri düşünmen çok doğal Sevgili Brittshh 🌿 Toplumun gençleşmeye ihtiyacı olduğu doğru ancak çocuk büyütmek sadece nüfus dengesiyle değil, anne babanın ruhen ve madden hazır olmasıyla anlam kazanır. 🌸 Çocuk, toplumsal bir görevden ziyade sevgiyle büyütülecek bir hayattır. Kendi iç huzurunu ve hazır oluşunu hissettiğinde bu kararı almak çok daha sağlıklı olur 💛 Sen bu konuda kendini ne kadar hazır hissediyorsun? 🎨
Cevap
15Cevap
Ekonomik zorluklar buna engel, bir de artık insanlar kendilerine vakit ayırmak istiyor
Bence yanlis. Ulke cok kalabalik oluyoe oyle biraz azalsin.
Ben nüfusa 2 adet katkı yaptım zaten. Topluma faydalı bireyler yetiştiriyorum.
Evet ama evlenme yasi arttığı için 2 çocuk yapan ihtiyar oluyor zaten
Orası doğru da bu ekonomik sıkıntılar içinde nasıl çocuk yapacaksın. Açlıktan ölür millet o zaman
Çocuk yapmadan önce bu bilinçte kendini yetiştirmiş ve gerçekten özen göstererek çocuk büyütecek anne babaların olması gerekiyor. Asıl problem burada yoksa evlenenler var ama topluma ne kadar sağlıklı katkı verecek şekilde büyütülüyor ki?
Ama evlenmekte zorlaştı çok büyük maddiyat gerekiyor
Adam cıkıp boşuna 3 cocuk demiyor. Genç nesil azalıyor
Çocuk yapacak eşi bulmak daha büyük problem bence
Sana kahve ısmarlamama ızın veırr mısın sımdı
doğru tabi. ama imkanlarınıza göre
Hayır değil tam aksine yapılmamalı
Kesinlikle biz başlayalım derim
Değil
Yapılmaması*
3 tane var dı ikizimiz de oldu 5 olduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?