12 gü

3 yıllık evliyim, eşim ailesine beni ezdiriyor ve doğum günümü bile unuttu, sizce beni gerçekten seviyor mu?

Sizce beni seviyor mu? Artık şüphelenmeye başlıyorum, ailesine karşı beni ezdiriyor, kaynana evine gelin gittim çevremdekileri dinlemedim sonra pişman oldum, kaynanam yediğim lokmada bile gözü vardı, adam pasif, tüm parayı ya yiyor ya da ailesine veriyordu.

3 yılın sonunda zar zor kiraya çıkarttım. Babam, ev temizliği yapan, yemek pişiren, entelektüel bir insan ama eşim asla iş yapmıyor, tüm gün pc başında ve para ayrımı yapıyor. Markette cilt bakım ürününe bakıyordum, herkesin içinde bana bağırdı, o kadar utandım ki kendi paramı kazanıyorum, çalışıyorum, ona rağmen bunu yaptı. Kuzen, kardeş, arkadaş temizliğe çağırdım, ev taşındığı gün tüm gün temizlik yaptık, yemek söylememiş; bize kız kardeşiyle kendine anne evine söylemiş. Ayıp olmasın diye kızları alıp yemeğe götürdüm, onlara da ayıp oldu. Eve yemek parası bırakmıyor, her şeyi kendi maaşımdan harcadığım gibi evin kirasına da ortak ödüyoruz.

3 yıllık evliyim, eşim ailesine beni ezdiriyor ve doğum günümü bile unuttu, sizce beni gerçekten seviyor mu?