Nişanlımın yeğeni hastayken balayına gitmek bencilce mi, siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar normalde haziranda evlenecektik ancak nişanlımın yeğeni bebek doğuştan kalp damarları gelişmemiş doğdu ve ameliyat olması gerekiyor. 1 yaşa kadar tam düğün yapalım haziranda diye karar verdik, doktorlar bebeğin aynı tarihlerde ameliyat olacağını söyledi, erteledik eylüle. 20 güne düğünümüz var ancak bebeğin hazirandaki ameliyatını da haziranda doktorlar erteledi ve 2 gün önce acilen şimdi ameliyat olması lazım dediler. Bu süreçte nişanlımla bazı konularda tartıştık mesela böyle bir durum var, kına yapma diyor bana ama ben her şeyi planladım, kiraladım, ödedim ve yapmak istiyorum. Bunun yanı sıra balayını da erteleyelim diyor ama o zaman balayı izni yanıyor. 8 gün izni var zaten, eğlenmelik değil muhafazakar insanlarız zaten, dinlenmelik bir tatile çıkacağız ve elinden gelen bir şey yok, burada olsa da bekleyecek iyileşsin diye. Ben ertelemek istemiyorum ama o da gitmem diyor. Gerçekten bunaldım bir kere yaşayacağım bu süreç böyle tartışmayla geçiyor. Duadan başka yapabileceğimiz bir şey yok ama şehir değiştiremiyoruz beyefendi istemiyor diye

Nişanlımın yeğeni hastayken balayına gitmek bencilce mi, siz olsanız ne yapardınız?