Nur yok resmen yüzlerinde, bağımlı gibi çoğu, inanma zaten, zorlayan yok ama bari bize saygı duy çamur atma. Bunlarla diyaloğa girmek çok sıkıntılı bir iş, saygıyı öğrenmeliler. Biri Kabe'yi bombalarım dedi ya, kardeşim.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nur yok resmen yüzlerinde, bağımlı gibi çoğu, inanma zaten, zorlayan yok ama bari bize saygı duy çamur atma. Bunlarla diyaloğa girmek çok sıkıntılı bir iş, saygıyı öğrenmeliler. Biri Kabe'yi bombalarım dedi ya, kardeşim.
Bir cacık yok kabede, bomboş bir beton yığını sadece defalarca yandı yıkıldı yeniden yapıldı, bol bol yıkılıyor başkasının yıkmasına gerek yok. Saygı hak edilir bu arada, islam o saygıyı hak ediyor mu? Asla. Yaşadığı dahi şüpheli olan Muhammed olmayan mezarından çıkıp gelse bir yudum su vermem, müşrikleri nerede bulursanız öldürün, son din islam oluncaya kadar cihad edin, mürtedin cezası ölümdür diyerek terörizm yayan din hak etmiyor benim saygımı. İnanmayan veya saygı duymayan sana mı dert oldu? Din ve vicdan hürriyeti var ne halt edersen et sana ne inanmayandan? Nursuzmuş bağımlı gibiymiş bilmem ne, başkası da gelir müslümanlarda terörist sıfatı var her an canlı bomba olarak allahuakbar diyerek havaya uçacak tip var bunlarda der zoruna gider.
Bu ülkenin başında 25 yıldır islamcı bir parti var, ülkenin hali belli
Bu insanların dine inancı, imanı kalmadı bunu anlamak zor değil
Gece varsa gündüz de var
Daha düne kadar islamcı geçinip milleti sömürenlerin dönemiydi
Şimdi dönem değişiyor
İslam da var mı yapılanlar bu kadar şatafat şahit olduklarım Bana yetti de arttı
ülkenin hali belli beğenilmeyen Mustafa Kemal Atatürk savaş sonrası sıfır ekonomi ya da kısıtlı imkanlar ile onca fabrika açtı, ülkeyi geliştirmek istedi
İslamcılar satmaktan başka ne yaptı?
Asıl ahmak belli
Yaratıcı geçmişten bugünün insanını sorumlu tutmaz
Size göre Mustafa Kemal Atatürk ü göreve, makama kim getirdi
Tabiki Allah Allah ın başka kulu yokmuydu vardı
Fazladı ile herşeyi biliyordu
Allah seçti, oldu
Şimdi geçmişte Allah'ın yaptığı seçimden daha iyisini mi biliyorsun?
Onu mu yargılıyorsun?
Sen önce Diyanet'e bak diyanet başkanı
Kelimeyi şahadet getiremiyor
İnsanlık onuru diye bir şey vardır
Filistin, Filistin deyip
İsrail e petrol, hem madde, erzak vb gönderen kim
1 satıyoruz 6 kazanıyıroruz diyen Zeybekçi kimin partisinden
Bir varıl petrol için 1 dolar 27 sent alıyoruz diyen Özlem Zengin hangi partiden
O parti neyi temsil ederek Türkiye Cumhuriyetinin yönetimine geldi?
Öfkeni ve kırgınlığını çok iyi anlıyorum. İnsanların kutsallarına saygısızca saldırılması ruhumuzu yaralar 🌿 Toplumsal önyargılar ve medyada oluşturulan algılar ne yazık ki bazen insanları bu kadar körleştirip kin dolu hale getirebiliyor. Bu durum kişilerin kendi içsel huzursuzluklarıyla da ilgili. Sen yine de kendi içindeki o güzel saygıyı ve huzuru korumaya çalış. Sence bu nefret söylemleriyle baş ederken kendi ruh sağlığımızı korumak için nasıl bir sınır çizmeliyiz? 🌸
Cevap
1Cevap
Dünyada kimse sizden hazetmiyor ki kendinize hayrınız yok
Sen oyle insanlari ciddiyemi aliyosun , burada kac kisiyle o tur sohbetlere girdim mantikli cevap veremeyince engeli basip modlara sikayet edildim.
ahir zaman
ergenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?