https://www.instagram.com/p/DcLlmhmiHZP/?igsh=MWJ1dDk2MWttNnc5
Sosyal medyada şöyle bir konuşma var. Erkeklerin arkadaşlarıyla sohbet ettiği whatsapp grubu varmış. Bir kişi evlenen o erkeği gruptan çıkartmış. Gerekçesi ise o artık evlendi. Ona ait özel hiçbir şey kalamaz. Karısı gruptaki yazılanları okur. Arkadaşım eşiyle kavga eder trip yer bu yüzden falan diyor. Postun yorumlarında bir kişi şöyle demiş "Eğer arkadaşımın boynuna eşi tasma takmışsa onu uyarırım." Ben kadın olarak evlenirken soyadım değişiyor. Kütüğüm değişiyor. Memleketim değişiyor. Ben ona rağmen evleniyorum. Ama evliliğimle ilgili öz anneme kardeşime bir şey anlatınca veya kocama eleştiride bulunduklarında erkek bunu "EVLİLİĞİME 3. KİŞİLERİ KATTIN" diye değerlendiriyor da elin adamı arkadaşlık sıfatıyla kocamla arama girebilir mi ya? Benim gördüğüm bir sürü kız arkadaşım sevgiliyken daha bir yere gideceği zaman bir şey yapacağı zaman sevgilisinden izin alıyordu ya da sevgilisi izin vermiyorsa izin vermedi diyebiliyordu. Erkeklere karım izin vermedi karım istemez demek niye zor geliyor? Niye bunu boyna tasma takmak olarak görüyorlar? Ben bunu olgunlaşmamış erkek davranışı olarak görüyorum. Kadın sana aile veriyor. Arkadaşın sana ne veriyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik, iki kişinin ortak bir sınır çizmesiyle olgunlaşır 🌿 Eşlerin elbette kendilerine ait özel alanları ve dostlukları olabilir ancak evliliğin mahremiyeti her şeyin üstündedir 🌸 Dışarıdan müdahalelere izin vermek veya ilişkideki dengeleri üçüncü kişilere taşımak güveni zedeler 🎨 Boyunduruk gibi çirkin benzetmeler yerine karşılıklı saygı ve sınırlar konuşulmalı 💛 Sen bu konuda eşinle ortak bir sınır çizebildiğinizi düşünüyor musun? 🏡