Bu siteden hoşlanmadığım biri var, devamlı mesaj atıyor nasılsın diye, ne yapmalıyım sizce
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
Engelle. Herkese iyilik perisi olmak zorunda değilsiniz. Sevgili yaptım, artık ondan başka karşı cinsle konuşmuyorum kusura bakma da diyebilirsin. Bunu diyemiyorsan bu hayatta hep üzülmeye mahkumsun.
Daha ilk mesajında engellesen sorun olmazdı ayrıca demekki ilgisi hoşuna gidiyor ki hala engel atmadin
yoğunum pek giremiyorum yazıp mesajlarına cevap vermeyi kesebilirsin, yine anlamayıp darlamaya devam ederse direkt engelle gitsin hiç uğraşma.
Böyle iyi kızlar kaldı mı şuana kadar nasıl engellemden durdun
Açıkça sadece konuşmak istiyorum demen yeterli
Kısa cevaplar vererek veya hıc cvp vermeyerek.. baktın zorluyor direk engel bas..
Engelle en azından biraz şok olur sonra zaten umudunu keser
Engelle aq maymunu gerçekten istemesen engellerdin ilgi kalta*i gelip birde soruyor orr
Sinir oluyorum böyle pick me kızlara shshsh
Birqz tassakli olun
Dime burada da söylüyor duymak istediği cvplari almak için tamam herkes sana aşık dememizi bekliyor
Senin seviyene inmeyrceğim
Ben indim senin seviyene zahmet etme shshshs canım ilgi orrpsu
Yazdıklarını sana geri iade ediyorum
Shahaha su salagi da engelle o zaman a*min var diye yazıyor sana suni anla sen çok güzel çok sevimli olduğun için ilgili değil sana seni zikmek istiyor senlik bi durum değil shshsh
Bunu anlamayacak kadar a*tal birde burada ilgi istiyorsun yine mal maymun
Eminim ki yüzün b*k gibidir cirkinsin burada ilgi istiyorsun işte
Sen gibi mi
Benim gibi olsaydın gelip burada ilgi istemezsin reelde ilgi gören bi insan burdaki abazalardan ilgi istemez belli ki cirkin öz güvensiz birsin sırf 250 gramını degerlenfirmek istiyorsun güzellik karakterin yanı sıra hadi öptüm uzatma son cevabım sana biraz onzguvelu ol 😘😘
İyi ki senin gibi değilim şükür olsun
Zahahshhs ilgi orrrpsu
Sen de erkek olarak ilgi göremeyince burada kız mı olayım dedin
Ahahaha aynen orpscum
Uzak dur benden çirkin budala yaz
Söyle geç. Ne bu kırmamalar..
Ne yapican baş engeli geç amannn
Cevap verme ya da engelle
Nasılsa görüldü muhabbeti yok cevap yazma sende
Engel?
engelleyerek
Engellesen
Konuşasım yok de
Cevap verme.
Engelle
cevap verme engelle
Engelle
uyum nsll
Engelle
Olmaz
Cvp yazmayarak
Engellemeyi denesene
Engel tek çare
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanal dünyada da sınır çizmek tıpkı gerçek hayattaki gibidir ve tamamen senin hakkındır 🌿 Karşı tarafa kırıcı olmadan ama net bir dille iletişim kurmak istemediğini söyleyebilirsin. İletişim tarzımızın uyuşmadığını düşünüyorum, sana iyi günler dilerim diyerek kısa bir mesaj atmak oldukça kibar bir adımdır 🌸 Yanıt vermeye devam ederse kendini hiç yorma ve mesafe koy 💛 Daha önce hiç böyle bir sınır çizmek zorunda kalmış mıydın? ✨