İlişkisi olan biriyim, iyi niyetli servis şoförü benden hoşlanıyor gibi; duygusunu kırmadan mesafe nasıl koyarım?

Ya belki kötü bir niyeti yok bilmiyorum ama benim hayatımda biri var illaki, yan yana çalışıyorum, söyledim görüştüğüm biri var diye. Seni üzgün görüyorum, mutsuzsun demeye başladı, illaki ilişkimde sorun yaşıyorum. Sabah servise binince her halime şahit oluyor, kaç kere gizlice ağladım, gördü. Duygusal bağ kurmasını da istemiyorum benimle ilgili, iyi birisi ama ben başkasını seviyorum, arkadaşlık dışında başka düşüncem yok ama sürekli yakınlık kurmaya çalışıyor, kalbi niyeti de çok iyi ama beni yanlış anlasın istemiyorum. Belki de ben onu yanlış anlıyorum, bunu ona kırmadan nasıl söylerim, sürekli mesaj atma veya her gün konuşmamıza gerek yok falan, ne diyeceğimi bilmiyorum. Eğer duygusal bir şey hissediyorsa üzmek istemem çünkü yani sosyal biri değil, sosyal medyası bile yok, kullanmayı bilmiyor hatta WhatsApp'ı bile yeni yeni öğreniyor, öyle biri. Yani cahil değil, öyle şeylere ilgi duymamış, merak etmemiş, çok iyi arkadaş olunur, yani sır da tutuyor ama böyle bir insanı üzmek istemiyorum ya, değişik, çok saf ve iyi niyetli.

İlişkisi olan biriyim, iyi niyetli servis şoförü benden hoşlanıyor gibi; duygusunu kırmadan mesafe nasıl koyarım?