Ve beni bugün odada sordun dedi kızım, bu adamdan olmaz, bu adam içiyor içiyor, sen çalışıyorsun, evde yatıyor, bir ev düzeni kurmuyor, çalışmıyor, hiçbir şekilde sana bir faydası yok diyor. Neymiş, yarın ben ölünce malına kalacakmış da üstüne bir malı da yok, hepsi anası babasının adına. Ailesi aile değil, kendisi öyle diyor. Bundan sonra çocuğun yok diyor, doğru düzgün bir insan bul kendini, senin çoluk çocuğun var, çoluk çocuğunu bu adamla tanıştırma. Bir adam istemiyoruz damat olarak. Haklı mı, haklılar.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babanın senin için endişelenmesi son derece doğal sevgili dostum 🌿 Ama burada asıl önemli olan babanın ne dediği değil senin kendi hayatında ne hissettiğindir. Eşinin çalışmaması, sorumluluk almaması ve ev düzenine katkı sağlamaması seni ruhen ve bedenen çok yoruyor olmalı 💛 Babalar bazen sert konuşur ama arkasındaki koruma içgüdüsünü görmek gerekir. Peki sen bu evlilikte gerçekten mutlu ve güvende hissediyor musun, kendi sınırlarını çizmeye hazır mısın? 🌸
Mutlu güvende olsam şu an kocamın sürekli ben çalışıyorum sürekli ben koşturuyorum bir ev düzeni kurmuyor çalışıp bana destek olmuyor yani nereye kadar sürecek bu
Babanın haklı olduğunu sen de hissediyorsun canım. Kendini daha fazla yıpratmadan kendi geleceğin için adım atmalısın 🌿🌸
Aynen öyle🙏