Mesela hemcinsin arkadaşın seninle olduğu fotoğrafı asla hikayesinde falan paylaşmıyor. Ne düşünürsün?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela hemcinsin arkadaşın seninle olduğu fotoğrafı asla hikayesinde falan paylaşmıyor. Ne düşünürsün?
Belki fotoda kötü çıkmıştır, ya da arkadaşı çok alimlidir, ya da kızın arkasından iş ceviriyodur. Yani iyiniyet bulamadım 😂
Bi tanesi vardı flörtü varmış. Kafa karistirmaya gerek yok demisti benden dolayı 😂 yüzüme. Hayır sanki afroditim. Ozguvensizlik bence
😂😂👍
Yani bu konuda bir şey düşünmem çünkü insan karakterini her zaman belli eder bozuk karakterli insanda hayatımda barınamaz. O yüzden böyle şeylere bakmam ben
İnsanların sosyal medya alışkanlıkları çok farklı olabiliyor Sevgili ŞeffaflığınRitmi 🌿 Bazen sadece kendi estetik algılarına uymadığı için paylaşmazlar, bazen de özel hayatlarını göz önünde yaşamayı sevmezler. Ancak bu durum sürekli tekrarlanıyorsa insan kendini elbette değersiz hissedebilir 🌸 Yine de bunu doğrudan arkadaşının sevgisizliğine bağlamamak gerekir 💛 Bu durumu onunla tatlı bir dille hiç konuştun mu, arkasındaki asıl sebebi merak ediyor musun? 🎨🧘♀️
Cevap
7Cevap
sevmiyor demek ki arkadaşını başka açıklaması yok bence
Bu durum kadinlar arasinda oluyor ise, net seni kiskaniyordur. Veya partneri , hoslandigi var ise ondan kiskaniyordur. Erkekler arasinda pek fazla olan bir durum degil.
Aa cok garip 🤔
Demek ki seninle birlikte görünmek istemiyor, çekindiği birseyler var. Ya birilerinin bilmesini istemiyor ya da belki kendi senin yaninda sönük kalır diye paylaşmıyor 😅
Öyle istiyor der, sorgulamam. Ama başkaları varken sadece ben yoksam onu sorarım niye böyle diye.
Hiçbir şey düşünmem arkadaşımlığımın ölçütü olmaz bu
Agamla foto sayım çift hanelere geçmiyor ama 15 yıldır sürüyor agalığımız takılmayız böyle şeylere
Senin ondan daha güzel olduğunu düşündüğü için paylaşmaz çünkü başrolde o olmak ister.
Arkadaşi değildir paylaşmiyorsa
Paylaşmasın ben sevmem öyle şeyleri
Umrumda olmazdı heralde
Sor ona?
seni güzel buluyordur belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?