Neden beraber fotoğraf paylaşmıyorlar?

Öncelikle merhaba herkese :)

Kısa bir süre önce görüştüğüm bir çocuk vardı ve maalesef kendisi benimle 3 ay boyunca görüşüp 3. ayın sonunda bana 'seni iyi bir arkadaşım olarak görüyorum' dediği için yollarımızı ayırmak zorunda kaldık çünkü benim ona karşı hislerim farklı yöndeydi ve uzak durmayı tercih ettim. Biz görüşmeyi kestikten 1 ay sonra başka birisi ile görüşmeye başladı. Ben bunu tesadüfen öğrendim. Ve görüştüğü kızda biz konuşmayı kestikten 2 gün sonra fotoğraf paylaşmıştı benim görüştüğüm çocuk fotoğrafa alev atan kızdı. Beraber sürekli bir yerlere gidiyorlar vakit geçiriyorlar. Hatta gittikleri yerlerde büyük ihtimalle birbirlerinin fotoğraflarını çekip kendi ınstagram hesaplarında paylaşıyorlar. Kızın profili açık olduğu için görebiliyorum. Zaten bahsi geçen şahısla da hala birbirimizi takip ediyoruz onu da görebiliyorum. Kız gittikleri yerlerde sürekli storyler paylaşıyor ama kadraja onu hiç almıyor. O kişide o gün hiç story paylaşmıyor sadece beraber olduklarını anlayabildiğim tek şey aynı gün aynı yerlerde fotoğraf paylaşmaları. Sanki hiç beraber değillermiş gibi davranıyorlar. Özellikle erkeklere soruyorum neden beraber fotoğraf paylaşmıyorlar?
Neden beraber fotoğraf paylaşmıyorlar?