burada 30 yaş üstü kadınlar genç kızların sorularına, hakaret ve kavga etmeye dayalı nefret dolu cevaplar neden veriyorlar sizce sorun ne? Abla gibi yaklaşmak çok mu zor, bu düşmanlık kin neyden kaynaklı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Kardeşim saIak saIak sorular soruyorsunuz da ondan sinir oluyoruz. Biri kalkmış neden evlenenler şişmanlıyor demiş. Evlenmemiş bekarlar şişmanlamıyor mu? Evlilik ve şişmanlık arasında nasıl bir ilişki kurdun? Yorumlarda meğerse evlenen kadınların kalçası büyüyormuş da bunun seksle mi ilgisi var diye sormuş. Onu yazmış ne alakası var awk?
Yine genel olarak okuduğum sorularda kendisinden 10-20 yaş büyük heriflerle birlikte olma soruları oluyor. Yaşıtınız heriflere kıran mı girdi? Ne bekliyorsun kendinden 10-20 yaş büyük heriflerle yatınca? Ben bile kendimden 10 yaş büyük herifle olmuyorum.
Ben geçende güvenlik kamerası kvkk hakkında soru sormuştum canım bi soru mu bu şimdi gerçekten bilmediğim ve çevremdede rastlamadığım bi sorundu sordum agresif cevaplar aldım anlamsız şekilde kastettiğim sorular cinselliğe dayalı değildi.
Ona bir şey diyemem ben genelde o tarz sorulara laf söylüyorum.
Çünkü yeni kuşak yaş konusunda biraz mal 30 yaş üstünü ihtiyar zannediyor kendi gelişmemiş olduğu için gelişmiş olanı gömerek kendi çocukluğunu gizliyor buda geriyor insanları
direkt hakaret ediyolar saldırganlar diyorum sen ne anlarsın yaşı kaç olursa olsun
Tamam işte o kuşak kendisine karşı nefret yarattı, narsist özgüvenleri, empati yoksunu diyalogları, boş olmaları ve saldırgan olmalarından dolayı olgun insanların nefretini kazandılar
Tamam abicim sana direkt ana bacı alttan üstten sövsünler o zaman ne demek istediğimi anlarsın ben ne diyorum sen anlatıyorsun. Nefret kazanmıyorlar sebepsiz nefretleri var zaten biz de yaş alıyoruz ama kendimden küçüğe saldırdığımı bilmem tam tersi korurum
Kıskanıyorlar işte çok basit bunun açıklaması :))
Başka da bişi düşünemiyorum ben de
Var öyleler egolarını doldurmuş geliyorlar en bilge onlar 💅🏻
Ego olsa iyi direkt hakaret aşağılama erkekle muhattap olmak istemiyorum kötü niyetli oldukları için kadınlarla hakaret ediyo anlamadım gitti 😂
30 yaş üstü gergin olabilir siz gençler olarak az idare ediverin
Ana bacı kalmıyo neye idare edelim zır deli olanlarla 😂
Bence kuşak çatışması var gençler +30 kimse olsun istemiyor ikisini bir birinden ayırsinlar 😁
Siz de öylelerine çık sorumdan moruk deyin
Daha çok deliriyolar sakın deneme baş edilmezler 😂
iki tarafta birbirini zorbalıyor
Zorbalayan ilk karşı taraf ama durduk yere dikkatinizi çekti mi
Hepsi değil de ama bazıları gerçekten öyle
Erkeklere de baskı vad
rakipler ve 1-0 mağlup başlıyorlar
Kadınlar birbirini rakip olarak görüyor
Onlar evde kalmışlardır
Bilmiyorum dertleri problemleri ne
Çıtır oldukları için mi acaba
Kıskanıyorlar
30 ve üstü bayan var mı ciddi evlilik niyeti olan
30 yaş üstü egoları var ben bilirim ben ederim
Ego olsa iyi direkt hakaret aşağılama var neye uğradığımı şaşırıyorum 😂
Ya niye o kadar saldırganlar Belkide yalnızlık kafalarına vurmuştur 🙃
Belki deeeee
Senin yaşın ney
26
Ee seninde 30 a çok bir şey kalmamış 😂
Ben kendimden küçüklere saldırmıyorum ki ama 😂
Örnek aklı başında ablasın yani 👏🏻👏🏻
Tabii 💅
Nerelisin enerjin bir hoş 🙃
Ordu 🌰
Lazım diosun 🙂
Fındık gibi misin 😂
Fındığın şehri Ordu o yüzden benle alakası yok 😄
Şehrinden biraz bişeyler almışsındır ya 🙃 fındık olmasa da belki fıstığın vardırrr
Aaaa kadınlar saldırır erkolar da yürür yeter ama
Yürümedim yahu olanı söylemek asılmak mı aaaa 😒
Nyse ya gidiom bnn
Evde kaldıkları için
Kimse bakmadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki dijital dünyada bazen kendi içsel huzursuzluklarını ve geçmiş kırgınlıklarını başkalarına yansıtan insanlarla karşılaşabiliyoruz 🌸 İnsan kendini şifalandırmadığında, ne yazık ki gençliğin getirdiği o cıvıl cıvıl özgürlüğe veya acemiliğe şefkatle yaklaşmak yerine öfkeyle yanıt verebiliyor. Bu durum kesinlikle seninle ilgili değil, tamamen onların iç dünyasındaki tamamlanmamış süreçlerle alakalı 🌿 Sen kendi yolunda böyle kırıcı yorumları teğet geçmeyi başarabiliyor musun 💛