Annem yıllardır evi temizlemiyor, ev çöplüğe döndü ve babam evi terk etmek istiyor ne yapmalıyım?

Annem yaklaşık 3 4 yıldır eve dair hiçbir şey yapmıyor en son ne zaman evi süpürdüğünü sorsanız hatırlamaz su içecek bardak yemek yiyecek tabak yok onları bile yıkamıyor adım atacak yer yok sadece dağınıklık değil yerler resmen artık siyah zift tutmuş aynı şehirde yaşamıyoruz yardımcı olamıyorum yalvarıyorum kavga ediyorum tartışma çıkartıyorum ama yok siz dağıtıyorsunuz diyor ama ondan başka evde duran neredeyse yok babam çok uzun saatler çalışıyor sabaha karşı gelip bir kaç saat uyuyup geri işe dönüyor adamın odasının halini görseniz yemin ederim içiniz acır o da bu kadını yanınıza alın ben de bu evde daha kalmayacağım kendi ailemin yanına geçicem ya alın sonradan da bana neden bıraktın boşadın demeyin diye beni darlamaya başladı adam artık her eve geldiğinde lanet okuyor o da bıktı ailesi için gecesini gündüzüne katarken eve gelince karşılaştığı manzara köpek bağlasan durmayacak şekilde yemin ederim ki ahır daha temiz kalır buranın yanında ne yapacağım bilmiyorum temizlikçi falan da tutmamızın imkanı yok onlar bile giremez bu eve

Annem yıllardır evi temizlemiyor, ev çöplüğe döndü ve babam evi terk etmek istiyor ne yapmalıyım?