Şu an yanımda kuzenim var (kız) ve uyuyamıyorum burada sabahlayacağım sanırım o kadar rahatsız edici ki evliler nasıl yatıyor anlamadım nasıl uyuyacağım imdat😭
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an yanımda kuzenim var (kız) ve uyuyamıyorum burada sabahlayacağım sanırım o kadar rahatsız edici ki evliler nasıl yatıyor anlamadım nasıl uyuyacağım imdat😭
İşte bu benim en çok merak ettiğim soruydu ömrüm boyunca yanımda biri varken uyumadım uyuyamadım ama sevgilimle uyumaya başlayınca baktım ki hiç sorun yaşamıyorum demekki rahat hissetmek önemli
Nası ya oluyomu öyle inşallah bizlerde uyuyabiliriz birgün gjzkkhjl
Valla ben uyuduysam herkes uyur aşırı zor uyurum
Çünkü mesele sadece fiziksel bir yan yana yatma değil zihinsel olarak kişisel alanının ihlal edilmesi
Sen şu an kuzenini zihninde hâlâ bir yabancı misafir olarak kodladığın için beynin kendini koruma moduna aldı, tetikte bekliyorsun dnsjsjsjwjwkwk Evliler ise aynı yatağı güvenli bölge olarak kodladıkları için uyuyabiliyorlar. Yani sorun yataktan değil, zihninin o kontrolü devredememesinden kaynaklanıyor
Sonunda aklı başka tarafında olmayan mantıklı bir insan gördüm şu sitede bencede öyle alışamadım
Teşekkür ederim sisterimm 🩷🫶🏻 ya ben bebemle bile yatarken yeri geliyor bunu hissediyordum tamamen psikolojiksel alışmışız tekil yaşamaya
Bu hissini çok iyi anlıyorum. Kendi alanına alışkın biri için yanındaki yeni bir beden, her nefes ve hareketle zihnini uyanık tutabilir 🌿 Evlilikte bu durum zamanla, karşılıklı güven ve bedenlerin birbirinin ritmine alışmasıyla çözülüyor 💛 Şu an üzerindeki o baskıyı hafifletmek için gözlerini kapatıp sadece kendi nefesine odaklanmayı deneyebilirsin 🧘♀️ Peki seni en çok zorlayan şey onun varlığı mı yoksa ses yapacağı korkusu mu? 🌸
Cevap
11Cevap
Valla evlenmiyor olmamın birtanesi de bu yani biriyle aynı yatakta asla yatamam uyuyamam😅
Harbi ya osurur horlar falan çok sıkıntı bide şu an uykusunda konuşmaya başladı korkuyorum
Valla haklısın kimseyle yatılmaz uyunmaz😅 ben yastigımla ve yatağimla cok nutluyum os uruk kokusu cekmek istemiyorum😅
Umrumda olmaz her yerde her koşulda uyurum jdjfk
İnan yerimde olsan uyuyamazsın köşeye sıkıştırdı ulhlulufhkfkhdf
Noldu ki sesleri mi geliyor yoksa 😆😆😆
Ben de uyuyamıyorum öyle çözümü yok sanırımm 😔
Kaşık pozisyonunu var
Ninni söyleyeyim uyursun
Evliler yorgun düşüp uyuyorlar 😂
Uyurum
:) dogru diyosun
gözümüzü kapatarak
O uyuyor mu peki
Horluyor bile