Kişilik & Karakter 13 gü Yanınızda biri varken uyuyabilir misiniz? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Kalk len işe gidicen kalk mama parası kazancan. 😃 Yanınızda biri varken uyuyabilir misiniz? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Asıl yokken uyuyamıyorum. 26 yıldır yalnız uyumuyorum hayatımın yarısından fazlası sevdiğime sarılıp uyuyarak geçti. Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem. Yazın çok sıcaklar hariç o zaman bile elimle ayağımla yoklarım uykuda yanımda mı diye 😄 1 1 Yorumla m isabella181919 11 gü Hahah çok tatlı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 140,4b cevap paylaştı. evcil hayvanım varsa çok rahat uyurum bunun dışında eşim ya da sevgilim olması lazım yoksa hayatta uyuyamam biri varken 0 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyurum. Uykum varsa etkilemez. Ama yolculuklarda uyuyamam. 0 0 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Meleklerim ya da sevdiğim adam varsa o uykudan tatlısı yoktur.. 0 0 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 11 gü Uyurum kolay uyurum her yerde de uyurum. Bir yerde kafamı koyayım prenses gibi uyudun derler jdndjsnd yeğenlerimle uyuyorum bir ara benle uyumaya aşırı düşkünlerdi 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 13 gü yok mu bunları verebileceğimiz bi kreş sabahın yedisinde servis alsın götürsün ben işe giderken yatıyor bu kedi diyen abi geldi aklıma. 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uyuyamam ben ya en son baba annemle uyumuşdum ben ayak tarafda uyuyodum kadının ağzına bir tane tekme atmışım olayy 😂 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. Ömrüm yeğenlerimle uyuyarak geçti abla olmak için dünyaya gelmişim gibi hissediyorum 😂 kolay uykuya dalamam ama uyurum. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayir maalesef, rahatima cok duskun bir insanim.Ne zaman biri ile yan yana uyumak zorunda kalsam, gecelerim uykusuz geciyor. 0 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 13 gü Her şekilde uyurum, uykumun gelmesi yeterli. Kediye karışma ya, uyusun işte, ne güzel 🥺 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü Uyuyor zaten baksana çenesinden tutup çektim bana mısın demedi 😂 Yorumla Fikriminincegülü4 13 gü Aferin ona, uykusunu düşünüyor ne güzel işte 😂 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yokkende uyurum varken de ben uyurum uyumak isteyim yeterki 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uyurum zaten ben genelde yanimda birisi yokken uyuyamiyorum 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uyurum ama yalnızken yayıla yayıla uyumak daha keyifli. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yakın gördüğüm biri varsa uyurum rahat olurum da diğer türlü uyku tutmuyor. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 , eic 60% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Taşın üstünde bile uyurum , benim için sorun yok 😄 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% 13 gü Çok zor uyuyorum. Tek başına uyumak daha güzel. 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Uykum varsa uyurum ama birisi ben uyurken beni izlerse uyanırım. 0 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazen evime yatılı misafir geliyor. Kesinlikle uyuyamam. Yalnız yaşam sorunsalı sanırım. 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. bak her sartta uyurumda yanimda biri olunca biraz gec uyurum 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gotümü falan eller bu şimdi diye tereddüt edip uyuyamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 13 gü yavru kedi benle uyuyor arada tırnaklarını batırıyor uykundan uyandırıyor yataktan atıyorum geri geliyor ejdhekdhd 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü Niye atıyorsun bebeği sjdkd Yorumla Cevap sahibi 13 gü çok fena yırtıyor 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü O daha bebek insan bebekleri de çok fena yırtıyor 😂 Yorumla Cevap sahibi 13 gü aynen bebekliğine veriyorum oynamak istiyor 😂😂😂 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kedimle uyurum evet 0 0 Yorumla
leylaaa21 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 13 gü Ya bırak uyusun zavallı baya yorulmuş calismaktan nasılda uyuyor😂 0 0 Yorumla
m Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyuyamıyormuşum, keşke evlenmeden önce öğrenseydim 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü Anağmm evlendin mi hayırlı olsun düğüne niye çağırmadın yazlıklar olsunnn 😌 Yorumla m Ayabasanmaymun 13 gü Evlendim evlendim, çağırsam gelecek miydin wkdks Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü Uzaktan çeyrek fotosu atardım ne kadar ayıp sjsjd hayırlı uğurlu olsun Allah ömür boyu sağlıkla sevgi ile kalmayı nasip etsinnn Yorumla m Ayabasanmaymun 13 gü Amiin, teşekkür ederim Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arkamı dönüp evet 😂 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Uyuyamıyorum uykum kaçıyor.. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uyurum ya niye uyumayayım 0 0 Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. uyurum özellikle tatlı bir kediyse bu🎈 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet uykum varsa hiç bir şey engel olamaz 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Uyuyamam 0 0 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 13 gü Cok da güzel uyurum bana zaman mekan farketmez 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alıştığım biri varsa uyurum 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uykum geldiyse düğünde bile uyurum 😄 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Sevdiğimse çok mutlu uyurum 0 0 Yorumla
s Summerwind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Normal şartlarda uyuyamam. Resme bak 😂 0 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Uyurum. Kedim gelir yatar yanıma. 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ben her türlü uyurum..🤦♀️ 0 0 Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı. Her şekilde uyuyorum ben ya 0 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 94% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. hayatım boyunca hep tek yattım 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benle uyuyor zaten🐈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 13 gü Kediyi yatağına mı aldın 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı 13 gü Estağfurullah olur mu öyle şey o beni aldı asıl benim yatak gibi bir şeyimin olması ne haddime Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Uyurum acımam.. 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uyuyamam. 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 889 cevap paylaştı. uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Uyuyamam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. uyuyamam 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 66% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Uyurm 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Çok rahat 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Asla uyuyamam ya 0 0 Yorumla
Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı. Horlarsa uyuyamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Asıl yokken uyuyamıyorum. 26 yıldır yalnız uyumuyorum hayatımın yarısından fazlası sevdiğime sarılıp uyuyarak geçti. Alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem. Yazın çok sıcaklar hariç o zaman bile elimle ayağımla yoklarım uykuda yanımda mı diye 😄
Hahah çok tatlı
evcil hayvanım varsa çok rahat uyurum bunun dışında eşim ya da sevgilim olması lazım yoksa hayatta uyuyamam biri varken
Uyurum. Uykum varsa etkilemez. Ama yolculuklarda uyuyamam.
Meleklerim ya da sevdiğim adam varsa o uykudan tatlısı yoktur..
Uyurum kolay uyurum her yerde de uyurum.
Bir yerde kafamı koyayım prenses gibi uyudun derler jdndjsnd yeğenlerimle uyuyorum bir ara benle uyumaya aşırı düşkünlerdi
yok mu bunları verebileceğimiz bi kreş sabahın yedisinde servis alsın götürsün ben işe giderken yatıyor bu kedi diyen abi geldi aklıma.
Evet
Uyuyamam ben ya en son baba annemle uyumuşdum ben ayak tarafda uyuyodum kadının ağzına bir tane tekme atmışım olayy 😂
Ömrüm yeğenlerimle uyuyarak geçti abla olmak için dünyaya gelmişim gibi hissediyorum 😂 kolay uykuya dalamam ama uyurum.
Hayir maalesef, rahatima cok duskun bir insanim.
Ne zaman biri ile yan yana uyumak zorunda kalsam, gecelerim uykusuz geciyor.
Her şekilde uyurum, uykumun gelmesi yeterli. Kediye karışma ya, uyusun işte, ne güzel 🥺
Uyuyor zaten baksana çenesinden tutup çektim bana mısın demedi 😂
Aferin ona, uykusunu düşünüyor ne güzel işte 😂
Yokkende uyurum varken de ben uyurum uyumak isteyim yeterki
Uyurum zaten ben genelde yanimda birisi yokken uyuyamiyorum
Uyurum ama yalnızken yayıla yayıla uyumak daha keyifli.
Yakın gördüğüm biri varsa uyurum rahat olurum da diğer türlü uyku tutmuyor.
Taşın üstünde bile uyurum , benim için sorun yok 😄
Çok zor uyuyorum. Tek başına uyumak daha güzel.
Uykum varsa uyurum ama birisi ben uyurken beni izlerse uyanırım.
Bazen evime yatılı misafir geliyor. Kesinlikle uyuyamam. Yalnız yaşam sorunsalı sanırım.
bak her sartta uyurumda yanimda biri olunca biraz gec uyurum
Gotümü falan eller bu şimdi diye tereddüt edip uyuyamam
yavru kedi benle uyuyor arada tırnaklarını batırıyor uykundan uyandırıyor yataktan atıyorum geri geliyor ejdhekdhd
Niye atıyorsun bebeği sjdkd
çok fena yırtıyor 😂😂
O daha bebek insan bebekleri de çok fena yırtıyor 😂
aynen bebekliğine veriyorum oynamak istiyor 😂😂😂
Kedimle uyurum evet
Yakın değilsek uyuyamam gibi ama alışılır ya
Ya bırak uyusun zavallı baya yorulmuş calismaktan nasılda uyuyor😂
Uyuyamıyormuşum, keşke evlenmeden önce öğrenseydim
Anağmm evlendin mi hayırlı olsun düğüne niye çağırmadın yazlıklar olsunnn 😌
Evlendim evlendim, çağırsam gelecek miydin wkdks
Uzaktan çeyrek fotosu atardım ne kadar ayıp sjsjd hayırlı uğurlu olsun Allah ömür boyu sağlıkla sevgi ile kalmayı nasip etsinnn
Amiin, teşekkür ederim
Arkamı dönüp evet 😂
Uyuyamıyorum uykum kaçıyor..
Otururken bile uyuyacak haldeydim
Uyurum ya niye uyumayayım
uyurum özellikle tatlı bir kediyse bu🎈
Evet uykum varsa hiç bir şey engel olamaz
Uyuyamam
Cok da güzel uyurum bana zaman mekan farketmez
Alıştığım biri varsa uyurum
Uykum geldiyse düğünde bile uyurum 😄
Karım olursa gayet rahat uyurum
Sevdiğimse çok mutlu uyurum
Normal şartlarda uyuyamam. Resme bak 😂
Ses çıkarmayacaksa uyurum
Uyurum. Kedim gelir yatar yanıma.
Ben her türlü uyurum..🤦♀️
Her şekilde uyuyorum ben ya
hayatım boyunca hep tek yattım
Benle uyuyor zaten🐈
Kediyi yatağına mı aldın
Estağfurullah olur mu öyle şey o beni aldı asıl benim yatak gibi bir şeyimin olması ne haddime
Uyurum acımam..
Uyuyamam.
uyuyamıyorum
Uyuyamam
Sırtımı dönüp uyurum
uyuyamam
Uyurm
O olsun bir ömür açmam gözleri
Çok rahat
Uyurum
Hayır.
Asla uyuyamam ya