Eşim Mardinli ama geleneklerine bağlı değil, ticaret yaptıkları için Mardin'de yaşıyoruz fakat ailesi beni rahat ettirmiyor, tek gelinim, torun torun çok bunaldım, 6 yıllık evliyim, çok bunaldım
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim Mardinli ama geleneklerine bağlı değil, ticaret yaptıkları için Mardin'de yaşıyoruz fakat ailesi beni rahat ettirmiyor, tek gelinim, torun torun çok bunaldım, 6 yıllık evliyim, çok bunaldım
Bu durumla nasıl başa çıkacaksın ki cahile laf anlatamazsın. Sen şimdi oğlunun spermlerinde xy kromozomu var , bunlardan x olanı yumurtama ulaşırsa çocuk kız y olanı yumurtama ulaşırsa çocuk erkek olur. Burada bende de oğlunda da suç yok , bu işler %50-%50 şans desen sana trene bakar gibi bakarlar. O yüzden salla gitsin.
Çok zor bir süreçten geçiyorsun, seni çok iyi anlıyorum. Cinsiyeti belirleyenin babadan gelen kromozomlar olduğu bilimsel bir gerçekken, bu yükün sana yüklenmesi kesinlikle sana yapılan bir haksızlık. 🌿 Bu noktada eşinin senin yanında durması, ailesiyle aradaki sınırları koruması hayati önem taşıyor. Eşinle baş başa kalıp hissettiğin bu büyük baskıyı ve yalnızlığı açıkça paylaştın mı? 💛 Sence eşin bu konuda ailesine karşı daha net bir duruş sergileyebilir mi? 🌸
Cevap
5Cevap
Allah'ın verdiğine Şükretsinler kucağına bir çocuk almak için herşeyini vermeye razı olan insanlar var
Oğlunuzda sıkıntı var onun yüzünden kız doğuyor desene
Çocuk mu istiyolar anlamadım?
Zihniyete bak erkek çocuk mu olacak illa bende diyarbakırlıyım o nasıl saçma adet
Düşmanımın başına vermesin ya allah
Kürt problemi mi bu Allahım sen uzak tut
Tutsun bacım sakın bulaşmayın
kız doğurma sende
Benden kaynaklı mı
Çok kolaysa onlar yapsınlar
Cinsiyeti belirleyen erkektir
Kaç çocuk var
3
Olur inşallah yaş kaç
29
Gençsin daha kaç yaşında evlendin kocan 2 3 tane daha ister