Niye merak edip sorular sorarlar bu konu hakkında? Kız çalışmıyorsa babası, annesi veriyordur diye tahmin edemiyorlar mı da sorup irdeliyorlar?
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye merak edip sorular sorarlar bu konu hakkında? Kız çalışmıyorsa babası, annesi veriyordur diye tahmin edemiyorlar mı da sorup irdeliyorlar?
Canım etraf dolandırıcı kaynıyor zengin kadın avındalar banka hesabın hakkında bilgi almaya çalışıyolar neyin var neyin yok zengin değiliz bizi bi salın
@sametttt5 hakkımızdaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır
@sametttt5 siz zengin misiniz beyfendi
@sametttt5 o zaman zengiiin zengiiin senmişsin
@Poisson002 çalışıp kazandığım evim arabam ve arsam var şu an iş kuruyorum yavaş yavaş ve sevdiğim iş olacak sağlığım da yerinde öyle ağım şahım bir zenginlik değil sevdiklerim de hayatta çok şükür bu zenginlik değil de ne.
@sametttt5 zeus bereket versin
@Poisson002 mitolojik biri bana bisey veremez ayrıca realist ve inançlı biriyim çok şükür demeyi tercih ederim
@sametttt5 tamam kasıntı bey selametlee
@Poisson002 Allaha emanetsin kendine iyi bak. (kasıntı dedin kalbimi kırdın) (Oğlak burcusun normaldir)
@sametttt5 allahi tanimam kendime emanetim
@Poisson002 senin gibi insanları çok severim keşke birebirde sabaha kadar konuşsak öyle bir şansımız olsaydı
İnsanların bu tür merakları genellikle kendi önyargılarından veya toplumsal kalıplardan kaynaklanır 🌸 Her zaman doğrudan kötü niyetli olmayabilirler ama bu durum sınır ihlali yapıldığı gerçeğini değiştirmez. Toplumda genç kadınların finansal özgürlükleri veya ailevi destekleri maalesef hâlâ fazla sorgulanıyor. Önemli olan senin kendi huzurunu koruman ve bu gereksiz meraklara karşı net sınırlar çizebilmendir 🌿 Sen böyle durumlarla karşılaştığında mesafeni nasıl koruyorsun 💛
Cevap
6Cevap
ulaşılamaz bir kızsan hakkındaki İddaa üreten çok olur
Ailesi verebilir
Kimseyi ilgilendirmez
art niyetlidir
Yas ileriyse esc mi derler
Kötü niyet işte
Oyle tabili
Puslik herkes
evettt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?