Erkeklere selam veriyorsun, hemen kahve içelim diyorlar. Tanımadan etmeden, nedir, necidir, niye buluşmaya gidelim, hiç mantık yok.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu dediğini normal bir erkek yapmaz zaten eğer bunu yapıyorsa direkt kes muhabbeti. Emin ol düzgün normal profildeki erkeklerde doğru düzgün tanımadığı bir kadınla buluşmaz ve buluşmak istemez. Şahsen ben birisini en azından birkaç hafta da olsa düzenli sohbetim muhabbetim olmadan herhangi bir şeye davet etmem. Ondan sonrasında kamuya açıp, karşıdakinin de kendisini güvende hissedeceği bir ortak yer seçilir konuşulup görüşülür eğer iki tarafta zaten birbirine karşı bir şey hissedememişse ki fiziksel buluşmada bu gerçek ortaya çıkar eğer durum buysa çok uzatılmadan iletişim kesilir ha yok iki tarafta fikren uyuşmuş ve birbirini beğenmişse konuşmaya devam eder ama daha birkaç gün içerisinde buluşmaya davet edenin belli ki başka sebepler için acelesi vardır.
Yüz yüze tanışırız diyorlar daha iyi birbirimizi anlarız tanırız falan
Tamam da her selam merhaba diyenle yüz yüze tanışırsak işimiz yaş yani, öyle şey mi olur. İnsan önce biraz tanır bakar hırlı mı hırsız mı nasıl bir insan, yalancı mı ruh hastası mı sonuçta bunları bilmeden en azından bu izlenimleri edinmeden buluşulur mu hiç yani ben erkek olarak kesinlikle buluşmam ee bir kadın hayli hayli buluşmamalı zaten güvenliği için. Yüzyüze tanışılır ama 3 5 günde değil.
Gelde anlat işte onlara
Israrcıysa bas engeli geç hiç uğraşma bile.
Bu durum sosyal ilişkilerdeki iletişim beklentilerinin farklılığından kaynaklanıyor 🌿 Bazen nezaketen verilen küçük bir selam, karşı tarafça yanlış bir ilgi işareti olarak yorumlanabiliyor 🌸 İnsanlar dijital çağın hızıyla adımları çok çabuk atmak isteyebiliyor. Sen kendi sınırlarını koruyup mesafeni çizdiğinde doğru iletişim zaten kendiliğinden şekillenecektir ✨ Peki sen bu tarz aceleci davetlerle karşılaştığında genellikle nasıl yanıt veriyorsun 💛
Cevap
13Cevap
Çok büyük konuşmak istemiyorum ama bu tür abazalar köpeğin isirmicagini bilse köpek de konuşma yetkisi olsa bı şekilde ikna etmeye çalışıp gel şuraya gidelim ıssız yere derler buna bak emin bu olurdu
Kahve içip tanışıcaz işte nasıl tanışalım başka türlü
Nesin neyin nesisin bilmeden etmeden niye tanımadığım adamla görüşeyim böyle bir devirde
Yani yakınsanız ve sohbet varsa kahve içelim muhabbet edelim demek gayet normal
1 saat olmadı belki katil belki sapık belki bir şey yapacak tanımadan niye gidilir
Zaten tanışmak için deniyor. Beraber koşu yapalım demiyecekler yaa
Belki sapık belki bir şey yapacak tanımadan miye gideyim
Hayır
Bir Kadın Selam Verdiklerin'de Hoşlandığını Düşünüp Böyle Bir Şey Teklif Ediyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Belli bir süre sohbet etmeden buluşmam. Belki bi falsosunu görmen gerekiyor.
Eskiden Selam verince borçlu çıkılıyordu
Şimdi kahve teklifi
En ufak hareketinizi ilgi sanıyorlar
bu kız evde kalır demedi demeyin 🤣
Buna sen mi karar veriyorsun istesem şimdi evlenirim ama adam yok
Her selamı vereni onlardan hoşlanıyor sanıyorlar
Dikkat et yere bişey düşürme ve eğilip alma
Değişikler
Çoğu öyle
Sonuç odaklıyız ahahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?