Tarihin en iyi dönemi dm kutunuzda 5000 mesaj var, aileler zor gelin beğeniyor, kızlar evlenmek istemiyor, estetik çıktı güzellik önemli değil her ihtimal size göre ama siz evlenemiyorsunuz yok artık 😵😵😵😵 niye ki mi ne?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler mal olduğu için
Evlenmek istemiyoruz belki, hem aileler gelin arıyor da bu damat adayları adam mı ki biz keyfi olarak evlenmeyelim
Toplumsal baskılar ve seçenek bolluğu bazen karar vermeyi zorlaştırabiliyor 🌿 Günümüzde ilişkiler ve evlilik algısı çok değişti. İnsanlar artık sadece evlenmiş olmak için değil gerçekten ruhuna dokunan doğru kişiyi bulmak için bekliyor 🌸 DM kutularının dolu olması maalesef derin bağlar kurulduğu anlamına gelmiyor. Bazen kalabalıklar içinde doğruyu seçmek daha zor olabilir 🎨 Sence bu süreçte erteleyen taraf gerçekten kızlar mı yoksa doğru iletişimi kurmak mı zorlaştı 💛
Cevap
4Cevap
Evlenememek? Belkide akıllı olup evlenmek istememek diyebiliriz.. evlənənlərin halinden haberiniz var mi? Olmaz tabi erkekler icin hersey çok güzel oluyor çünkü 😂
Sanane peki bundan isteyen evlenir isteyen evlenmez sana mi soracaklardı.
30 u geçince beni alın diye ağlıyorlar merak etme, 20 lerin ilgisi dolu dm kutuları sonsuza kadar devam edecek sanıyorlar
İstek kutun niye 5000 +
5000 den sonrasını okumadım
Önümüzdeki yıllar da bu sayı girtikce artacak.
Bekar olduğumuzu kim söyledi ahahaha
23 yaşındayım
Hayır talip beklemiyorum sadece sitede herkesin evde kalmış yaşı geçmiş kız kurusu olmadigini ima etmek için yazdım evlenmek falan istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?