18 yaşında evlenip tecrübelerini anlatacak kızlar :) cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılvalla kardeşim en güzeli vakti zamanın da evlenmek sen şimdiki evlilik yaş ortalamasının yüksek olmasına bakma bizim insanımız artık okul bitsin erkek askerlik bitsin işi elime alayım derken 30 u buluyor bak misal ben :)
bir kadın da bir erkekte tam manasıyla evlendiği zaman kadın olur erkek olur yani o sorumluluğu taşımaya başladığı zaman eskiden de böyle oluyordu zaten ve daha sağlam aileler vardı bence mantığına yatıyorsa ve birbirinizide seviyorsanız evlenin sonra armudun sapı üzümün çöpü zor oluyor.
hadi hayırlı mübarek ola.03 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok mutlu oldum bunları duyduğuma çok haklısın. Beni sadece boğan biraz etraftan erken diye yorum almak.
- +1 yıl
birde şurdan düşün evlenmeyi düşündüğün insan ile aranda kaç yaş fark var bilmiyorum ama misal 7-8 yaş diyelim sen 18 oda 26 olsun aslında çok değil sen 23 olsan oda 31 olacaktı bence çok normal bir zaman hatta olması gereken bir zaman yoksa sonraya bırakınca hepimiz nefis taşıyoruz gayrı meşru ilişkilerin artmasını ben buna bağlıyorum, en güzel çağdasın heleki doğru insanı bulduğuna kanaat getirdiysen Allah'ını peygamberini bilen biriyse çalışkan biri evine bakacak nitelikleri taşıyorsa sana helal yedirecek sana sadık olacak biriyse, asgaride olsa ortak noktalarınız varsa sen ona o sana uyacak birliktelik sağlanacaktır. Allah hayırlı ise nasip etsin diye çokta dua etmeni tavsiye ederim en önemlisi de bu şu aşamada çokça dua et hayırlısını iste.
Soran+1 yıl6 yaş işte bence evlilik temizlik demek. Seni doğru yola bağlar o yüzden istiyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin:)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 tarafta , evlenecek niyette bilincte manevi maddi psikolojik hazirligini yaptiysa sevgi varsa neden olmasin.eskiden 20 yastan yukari pek bekar insan yoktu simdi erkekler 30 bayanlar 25-30 ' lu yaslar arasinda evlenme niyetinde ama bulmanin zorlugunu bilmiyorlar es olucak insani... yas ilerledikce olgunlas hakli olarak bilincli olgun gecim ehli ve denklik ara hele evlenip bosandiysan yandin.
23 Yorumla
Soran+1 yılYani belirli bir yaştan sonra her iki tarafta yalnız yaşamaya alistiklari icin, ayak uydurmalari vs. Daha büyük bir sorun oluyor. Sanirim 25 yaş üstü çok geç. 20 altida biraz küçük gibi ama hakkimizda hayirlisi inşallah
- +1 yıl
Zaten, evlilikler zor süreçlere gebe.günümüzden bahsediyorum.2-7 yıl arası sadece sevgili kal.sonrasında büyük ihtimal ayrılık.ayrılmasanda.gir dünya evine 3-5-7 yıl vb.geçirmişsiniz öncesinde.aynı evde evlenen çift.nerde ilk günlerdeki istek heves arzu heyecan.neredeyse cinsellik dışında paylaşacağınız anı konu yaşanmışlıklar yok.evlilik öncesinde bunları paylaştınız.belkide sevişmelerde oldu.hatta karı koca olundu öyle geçirildi :( evlilikte ilk 5 sene çok önemli bu süreç atlatılırsa boşanma riski düşük.ama öncesi 3-5-7 vb. geçmiş zaten evli olmadan manevi maddi psikolojik kanuni sorumluluk olmadan.böyle evlenip ayrılanlar çok.veya evli kalıpta eşini aldatanlar.herşey yerinde ve zamanında ve dozunda yaşanmalı aksi her daim risktir.sevgili, söz, nişanlılık.bunlar evlenme yolunda birbirini tanıma uyum ve karar verme aşamaları.ama günümüzde.sevgilinizle yalnız dolaş şehir dışına git öpüş seviş ne yazıkki anal oral ilişkide olabiliyor.sonra nikah yok ilişkiyi gözden geçir risk.
- +1 yıl
Düşüncelerimin, bir kısmına veya tamamına katılman en iyi cevabdan daha güzel bir davranış.e.i.c. içinde teşekkür ederim.düşünüp , seçtin.Yaş ilerledikçe, olgunlaşıyorsun zaten eşler arası yaş farkı eskidi gibi 1-10-12 civarı değil en fazla 1-7 istisnalar var ama nadir.yeni nesil 2000 yılında doğanlar baya farklı 1990-95 yılındakilere göre. Avrupai özenti davranışlar eylence ve cinsel adımlar vb. :( yeni nesili kötü etkiledi. olgun 5-10 yaş büyükle küçüğün hayata bakışı %30-50 arası farklı.avrupai özentilerde ise %50-75. olgunların.işte bu farklar.yaşam niyeti tarzı bilinci etkiliyor ahlaki çöküşde dahil.anormal normal olmu bir çok konuda.esas doğru değil herkesin kendi doğrusuna bakması fazla :(aksi düşünceye tahammül %30-60.sonuç.uyum tahammül sınırı %50-75.çocuk yetiştirmede çatışmalar olabilir.eşler arası yaş farkı ve doğruların çelişmesiyle.30-35 demeden evlenmek şart.çocuklarımıza yaşlanmış vücuttan hücreleri vermek iyi değil.içki sigarada varsa kötü.
+1 yılsevgilim evlenmek istemişti. 17 yaşındayken yani 18de düğün olacaktı ayrıldık^^ ben istemem öyle. henüz gençliğimin baharındayım bu rahatına düşkünlük olarak değil de henüz duygular tam oturmamış oluyor. kararların en değişken oldugu zamanlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bakarsak tabi haklısın o zaman senin icin en doğrusunu yapmışsın canım
- +1 yıl
evet
+1 yılne 18 i ya benim arkdaş 17 dolmadan evlendi gitti. geçenlerde konuştuk gel seni de everem dedi yok canım eksik kalsın dedim
01 Yorumla
Soran+1 yıl17 dolmadanda bilmiyorum ki ben en azindan bu sene 19 a giricem. O nasil mutlu mu? Ve canım işte ne zaman karşına ne çıkacak bilemiyorsun. Sonuçta benimde aslinda bu yaşta evlenmek gibi bir planim yoktu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
27Cevap
+1 yıl16 yaşında bile tanıdıklarım oldu 10 senedir evli olanlar var evli mutlu ve çocuklular.
İnan hepsi bir değil ama mutluluk ihtimailnde var.
Yarı yarıya...112 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah inşallah herkese mutku yuva kurmak nasip olur. Çok sevindim onların adına, ve haklısın fifity fifty oluyor yani ama herkes sorumluluklarini bildikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum zaten
- +1 yıl
Oyle gerçekten benim kızkardeşimde 18inde ısrar edip evlendi 2 sene sonra ilk çocuğu oldu şuanda 2. sine hamile ve eşide çok iyi bir insan oldukça mutlular ama eşi ile arasındaki fark 12 yaş.
Sana onuda diyeceğim sakın çıkıpta 18 ya da 20 yaşındaki ile evlenmeye kalkma en az 25 olsun ve askerliğini amamlamış olsun aksi takdirde boşanman veya dert yaşaman oldukça yüksek ihtimal.
Soran+1 yılAllah mutluluklarini daim etsin :) benim sevgilimde 24 yasinda zaten o yaslarda sorumluluk sahibi olamicak biriyle evlilik işine kalkismam
- +1 yıl
Allah mutlu eder sizi insallah.
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim kardeşim :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim ablacim ;-)
28 yasindayim ama :-)
Soran+1 yılO anlamda kullanmadım :D
- +1 yıl
Saka kardesim saka yaptim.
Hakkini helal et :-)
Soran+1 yılHaha :D helal olsun sende et :P
- +1 yıl
Helal olsun kardesime ismim gizli degil bigun duguninuz olursa davet edersin insallah.
Soran+1 yılInşallah bir kac ay sonra olabilir :D
- +1 yıl
İnsallah hayirlisi :-)
+1 yılEvlenen tanıdıklarım oldu. Pişman oldular bir çoğu.
cut.16 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik birazda kumar gibi degilmidir herkes bir olmuyor iste. Ama evlenenlerin tecrublerini anlatmalarini usterdim gerçekten
- +1 yıl
Kimisi aile baskısından, kimisi de severek evlendi.
Ama her şey sevmek değil işte.
Soran+1 yılHersey sevmek degil derken ne yönden sıkıntı oldu maddi mi mesela?
- +1 yıl
Maddi yönden oldu.
Ailesiyle geçinemedi.
Aldatıldı.
Ezildi.
Eşinin hali vakti yerinde iken kendi çalışmak zorunda kaldı.
Soran+1 yılAllahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin inşallah kardeşim
- +1 yıl
amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar :D şimdi boşandı karşı komşunun kızı
ula ben ona yazıyodum bir baktım kız nişanlanmış kim bilir kaç defa vurmuşdur kocası
pekte güzeldi ama artık vasıfsız.. işe yaramaz22 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar evli kaldı :D?
Cevap sahibi+1 yıl6 ay galiba :D
sevgilim 18 yaşında ben 21 2000tl para kazanıyorm geçinmeye yeter evlenmek istiyorum ama nası olcak bilmem:D
14 Yorumla
Soran+1 yılburada 30-35 yas arasi diyor :D yas konusunda ciddi misin?
Soran+1 yıl21 yasindasin dmek :D sevgilinle ne zamandir cikiyorsunuz?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzgün bir erkek bulsak dürüst allah korkusu olan ama iyi biri bence en iyisi 18 de evlenmek
bu zamanda erkekler çıkarcı
çaLIŞAN kadın sömürücek kadın arıyorlar o yüzdende kızların çogu evde kalıyor evlenenler çalışan kadınlar10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkokul arkadasim 17 sinde dogurup 18 nde evlendi belki kazadan oturu oldu ama gayet mutlu gozukuyorlar?)
11 Yorumla
Soran+1 yılMutlu huzurlu olduktan sonra sorun yok :D. Allah daim etsin kutluluklarini
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. uzun iş ya :D şimdi gidecen 18 yaşında kız bulup evlenecen. düğün masrafları var. hem de milayları bulan. iş yok güç yok. ne yapacan. yok ben almayım böyle iyiyim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatına çok düşkünsün sen :))
Soran+1 yılO şekilde diyorsun :D tabi orası öyle. Evlenmek baya bir masraflı oluyor bu konuda kiz tarafı daha şanslı :)
18 yaşında e öncesinde henüz kişiliği tam gelişmemiiş olduğundan o anki aşk heyecanı ve cinselliiin ağır basması ile evlenip hem evliliğin hem onun tadına bakıyorlar ama çok erken lekendisi daha çocuk sayılır
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D evet ama şöyle bir durumda var akıl yaşta degil baştadır demişler. Bakarsın 30 yaşında bayana nerde ne konuşacağıni bilmez, oturup kalkmasını bilmez, birşeyleri olumlu şekilde düşünmez. Bide bakarsin 18 yaşındaki kizi nerde ne yapmasi gerektiğini biliyor.
Soran+1 yılEvliykende gelişebilir sonuçta :P
+1 yılSevdiğim kız evlendi işte. Ve inan bin pişman kocası biranda değişti gözü dışarı kayıyo daha nişanlıyken hem. Ve çocukta genç olduğu için gezip tozmak istiyo ama evli sonuçta , buda tartışma yaratıyo. Sakın evlenme !
01 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğin kişiye bağlı her zaman. Allah hayırlı eşler nasip etsin. Yazık olmuş kıza
Annem evlendiginde 16ymis 4 cocuklu ve 23 yildir evli :)
dayimin hanimi 18di 2 cocugu var bayaa da mutlularr02 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah ne güzel :) sevindim allah bozmasin mutluluklarini
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 mi nereye göre :) doğuya göreyse evde kalmış batıya göreyse daha yeni genç olmuş çok erken. :) birde düşünsene 12 de evlenip 13 ünde anne olanlar ;) içler acısı
20 YorumlaBen değilde eski sınıf arkadaşım evlendi *-* açıkcası cahillik buluyorum bu durumu.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç görüştün mü evlendikten sonra?
karşındakine bağlı ha 18 ha 25 yaş..ezilip mutsuz olacaksan ikisinde de olursun millet gez toz hayatını yaşa diyor ama bu seferde bulamıyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılbir yaştan sonra rahatına alışıp o adıma cesaret edemiyorsun. Bide zaten mesela öyle biri karşına çıkmış her türlü sorumluluğu taşıyabilecek o zaman işte pişmanlık fayda etmez. Evlilik birazda şans meselesi
Soran+1 yılAynen işte o çok güzel birsey beraber herşeyi görmek yaşamak :) anlayışlı biridir
Soran+1 yılEveet benim :) okula karşı baya bir soğuktum ben bıraktım o yüzden. Evlendikten sonra açıktan okumayı düşünüyorum üni yi tabi istek oluşursa
- +1 yıl
peki hep karşı tarafta bahsettik nasıl biri olur diye.. hiç düşündün mü peki ben ne yaparım diye? Ya sen sıkılırsan ya sen bir süre sonra yaşayamadığın şeyleri yaşamak istersen? sonuçta birçok kişi hep başkalarının hayat tarzına özenerek hata yapar... başarabilecek misin? yanlış anlama asla teşvik etmiyorum hatta tebrik ederim, pek senin gibi kızda kalmadı ama ya birçok şey yaşayıp belii bir yaştan sonra evlenen kızlara özenirsen Allah korusun yani
Soran+1 yılAllah korusun tabi o konuda. Bilmiyorum onlari hic dusunmemistim :D ama öyle birşey olss oturucam aşağıya yapacak birşey yok haha :P
+1 yılBenim Teyzem 25 Yaşında Amcam 50 Yaşında Falan 2 Tanede Çocuğu Var Napcaz Birader?
02 Yorumla
Soran+1 yılNasilll yaniì :/ severek mi evlendiler
- +1 yıl
Bilmem Sormadım Hiç 2 Tane 11 13 Yaşlarında çocukları var işte
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuzenim 18 yaşında evlendi 23 yaşında boşandı kızıyla mutlular şimdi :) "27 yaşında"
04 Yorumla
Soran+1 yılBak bu çok kötü olmuş. Yani kimse boşanirim amaciyla evlenmiyor ama anlasamayinca yapacak fazla birşey kalmıyor malesef
Soran+1 yılHayırlısı aynen olmayınca olmuyor mutlu olmadiktan sonra i evliliği sürdürmeninde bir mantığı yok
koca adayını bir soruştr bence ne iş yapar nerelere takılıyor evlenmek var evlendikten sonrası vr..
04 Yorumla
Soran+1 yılKoca adayını çok iyi tanıyorum esnaflar, dinine bağlı biri, iki senedir çıkıyoruz bir yalanını görmedim. Çok iyi biri
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim :))
biraz erken diye düşünüyorum evli olan herkes monotonluktan bahseder sanırım zaman içinde gerçekten bu kaçınılmaz eşinin yaşı umarım büyük olur
04 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında bende aralıkta 19 a gireceğim hayırlısı inşallah. Evet erken biraz malesef bende böyle olsun istemezdim ama çok uzak kalıyoruz. Uzaktanda yürümüyor. Mesafe yüzünden sevdiğim adamı kaybetmek istemem.
Soran+1 yılAynen çok haklısın dileklerin için çok teşekkür ederim. Aminnn :D
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında olup 2 sıpa sahibi olan hatun bile var burda.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın o zaman heralde 18inden önce evlenmiş :D
- +1 yıl
galiba :D
Pişmanlıkla biten bir çok arkadaşım evlenmişti.
17 Yorumla
Soran+1 yıl:( off
Soran+1 yılSorumluluk sahibi olamayacak biriyle zaten ben evlenmeyi düşünmem :/ olgun aklı başında biri.
- +1 yıl
Peki ne kadar aklın başında? Ev geçindirmek kolay değil... Gerçi maddi duruma da bağlı ama yine de evlilik zor iş. Şu an aynı bktan ben de yemeye çalışıyorum askerlik, iş ve para sıkıntısıyla düşünüp duruyorum. Hatta evlenme dediğime bakma sen. Evlen gitsin bir daha gelmeyeceksin ya :)
Soran+1 yılMaddi olarak sorun yok namazinda niyazinda efendi düzgün biri. Boş şeylerle uğraşmaz yani.
Soran+1 yılInşallah ya Sağol yorumun icin :)
+1 yılilkokuldan bir arkadasim lise 2 deyken kacti akillim simdi 6 yasinda cocugu var.
20 Yorumla
+1 yıl18 zinde evlenme hayatının baharndsn çocukk colukla ugrasma 24 gibi evln
02 Yorumla
Soran+1 yılBende biraz daha beklemek isterdim ama sevgilimle 2 senedir çıkıyoruz aramizda 2500 km var ve ben onu mesafe yüzünden kaybetmek istemiyorum. Böyle ilişkiyi yürütmek zor oluyor. O yüzden bu kararım. Ve Çocuk düşünmüyorum direk :P merak etme
- +1 yıl
Rahatldm simdi :p
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18de evlenip 20-21de boşanıyorlar iki tarafın hayatı da perişan oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun :/
Artık yaşa bakmıyor ki kızlar bulan evleniyor kadınlık yapacak durum olan gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin :D bulan kocaya gidiyor. Ama evlenilecek insan bulunca bencede kacirilmamali :P
Soran+1 yılBebeklere çok düşkün. Çok ister yani ve bakarda ilgilenirde. Zaten bastan beri onda gördüğüm artı yandı bu
+1 yılseviyosan evlenirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılSence sevdikten sonra sorun olurmu?
- +1 yıl
tabi ki olmaz
- +1 yıl
sevgi aşk varsa engel çıkmaz
16 yasında evlendim 2 bucuk yıldırda evliyim..
06 Yorumla
Soran+1 yılMutlu musun? Pişman mısın? Bebek yok daha dimi :)?
Soran+1 yılAllah bağışlasın :). Ne yönden pismanliklarin oldu? Okul falan bitirmedigin icin mi?
Soran+1 yılKarşıdaki insanda biten gerçekten çok şey var sevgili saygılı anlayışlıysa sorum olmaz. Ve heveslerinide seninle yaşarsa çok güzel olur hatta
18 yaşında evlenen bebeleri samimi bulmuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Annem var tanıdığım :)
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil mutlular mi :D
Soran+1 yılTek çocuk musun?
Soran+1 yılTamam ben yanlış anladım kusura bakma :D kardeş candır
Geneli pişman
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sitelerde çok mutlu olanlarda gördüğüm için merak ettim
Erken evliliğin yanlış olduğunu düşünüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yönden yanlış sence?
Soran+1 yılO konuda haklısın :)
+1 yılSen evlenme kararı aldın sanırım? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldim gibi kardeş :)
+1 yıl18 de eveln 30 da 2 cocuk bunalimmm
00 Yorumla
+1 yılYasa bakma uygunsan evlen yasla isi yok bu isin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede yok yani Sağol yorumun için
- +1 yıl
Saolasin bosna unaha girme uygun talibin varsa evlen sana mutluluklar
Soran+1 yılGüzel dileğin için çok teşekkürler ederim. :)
- +1 yıl
Rica ederim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evlendm tadıı ıyıdıı :P
01 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D:D:D
Çok erken bir yaş be
20 Yorumla
+1 yılZorr
10 YorumlaBen diilim :D
17 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi yok :D
Soran+1 yılO nasil mutlu mu pişman mı :D?
Soran+1 yılDeğilim, bu sene 19a giricem. Nasip olursa düşünüyorum ama allah bilir. Yorumlar içimi karartti :D Sağol senin yine güzel bir cevabin oldu. Hepimiz evlenecegimiz kişiyle mutlu oluruz inşallah
Gerizekalılık bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. daha çok erken yaş
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet erken
Soran+1 yıl:D kalbim ağır basıyor
+1 yılBen degoll
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi