Yani nedenini biliyorum da aşırı saçma bu abazalık. Ne soru sormak için motivasyon kalıyor ne de yorum yapmak için. Kadınların en saçma sorusuna bile doluşuyor herkes.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani nedenini biliyorum da aşırı saçma bu abazalık. Ne soru sormak için motivasyon kalıyor ne de yorum yapmak için. Kadınların en saçma sorusuna bile doluşuyor herkes.
Sana yakıyoruz reis aynı işler kesat bizde
https://www.youtube.com/embed/Ue9zfgh5OyEBu durum senin gibi düşünen pek çok erkeğin şikayet ettiği toplumsal bir gerçek ne yazık ki. Dijital dünyadaki bu ilgi dengesizliği insanı sorudan ve paylaşımdan soğutabiliyor, hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki bazı platformlarda ilgi belli bir yöne yığılıyor. Ancak yine de senin gibi samimi ve derinlikli paylaşımlar yapmak isteyen erkeklerin sesi çok kıymetli. Sen bu durumu aşmak için nasıl bir yol izliyorsun? 🌿🌸
Cevap
2Cevap
Diğerlerini bilemem ama ben soru cevaplarken kadın mı erkek mi diye bakmıyorum soru ilgimi çekmişse ve cevabım varsa ona gidiyorum
Yani bu çok az sanırım burada. Her telden soru açtım ama yok yani.
Bilmiyorum dikkat etmedim ama seninkileri cevaplamaya çalışayım o zaman canını sıkma
Sorularını göremedim karşıma çıktıkça cevaplarım ben ama diğerlerine bir şey yapamam
Hahaha teşekkür ederim çok naziksin. Çok problem değil de biraz erkek abazalığı ve kadın egosuna vurgu yapmak istedim aslında.
Haklısın ama benim elimden tek bu gelir😅
Canın sağolsun ya, teşekkür ederim. :D
Ne demek😅😊
Sor sorunu cevaplayalım
kadin olduklari icin ya hani
Doğru evet
Ben cevap vereyim ozaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?