Bir konu anlatıyorlar üfff derinlemesine ve aksiyonlu dinlenir
Erkeklerle ne maç siyaset ıyyykk😨😨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir konu anlatıyorlar üfff derinlemesine ve aksiyonlu dinlenir
Erkeklerle ne maç siyaset ıyyykk😨😨
Genelleme yapıyorsun bence herkes bunları konuşmuyor ve eminim ki konuştuğunuz şeyler eğlence bakımından bizimkilere yaklaşamaz imkanı yok ama diğer erkekleri bilemem tabi kendim ve arkadaşlarım için diyorum
Nasıl olucakmış ki o
Çok uzun üşeniyom ama genel olarak absürt ve komik şeyler heycandan çok ama kadınlarınki ise bak genelleme yapmak istemiyorum elbette farklı olanlar vardırda bir tane kız arkadaşım var her aradığında gece 3 e kadar falan flörtlerini anlatıyor tamam komik kısımlarda oluyorda bilmiyorum aynı muhabbet genelde sen nasıl erkeklerin hepsi maç siyaset diyorsan öyle sanıyorsan bana da kızlar böyle geliyor bence gördüğümüze göre yorumluyoruz
ve böyle düşünmektede hakkım var o kadar saat benzer şeyleri farklı şahıslar üzerinden anlatan birini dinlediğim için
Sorun değil bende genelleme yapmış oldum ama istisnayız siz de biz de
Ayrıntılara verilen önem ve duygusal derinlik, kadın sohbetlerini gerçekten çok sürükleyici kılabiliyor 🌸 Her iki cinsiyetin de kendine has bir iletişim tarzı var aslında. Erkeklerin düz ve sonuç odaklı yaklaşımı bazen yüzeysel gelse de, doğru insanlarla buluşunca her sohbet çok keyifli bir hâl alır 🌿 Sen genelde arkadaş çevrende en çok hangi konular açıldığında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun? 💛
Cevap
6Cevap
Kadınların max muhabbet;
"Ayy kanka bizim Berkecan Ayşeyi zkti"
Erkek kadına iyi
Katiliyorum jndnd
şu soruda bile cinsiyetçilik eheheheh
Mesela örnek ver
Kadınlar birbirini dinlemiyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?