Sevgilim işe bırakıyor işten alıyor diye dedikodumu çıkarmışlar. Ona mesaj atayım mı bundan sonra kendim gitmek istiyorum diye?

Ben istemedim ki bırakmasını. Evim çok uzak bile değil her şekilde kendim giderim yani. Kendisi bırakmak istedi öyle başladı. Özellikle gece nöbetten geç çıktığımda falan tek gitmemi istemiyordu. İlişkimizin ilk zamanları arabasına binmek istemiyorum diye yürüyordu sonra geri yürüyüp arabasını alıp gidiyordu evine. Bir süre sonra arabayla bırakmaya başladı. Sadece geç çıkınca değil normal saatlerde de çoğu zaman o bırakıyor ben demiyorum şimdi benim suçum mu bu? Hakkımda hep demişler onu kullanıyor vs başka şeyler de demişler de neyse... Zaten bir süre sonra kendime araba almayı düşünüyorum ama şimdilik durum böyle. Yazayım mı ona artık bırakmanı istemiyorum diye? Benim kulağıma gelen şeyler onun da gidecek dolduracaklar ya çok dedikoducular

Sevgilim işe bırakıyor işten alıyor diye dedikodumu çıkarmışlar. Ona mesaj atayım mı bundan sonra kendim gitmek istiyorum diye?