Çevrem çok beğeniyor beni, eskiden 20'li yaşlarımda ve 18 yaşlarımda görücülerim çıkmıştı çok, annem ve ben kabul etmemiştik, hep iyi yerler çıkıp okuyacağım diye kabul etmedik, yaşım oldu 29 okuyamadım da. Mesela yine görücülerim var üç tane ve hangisiyle görüşeceğim bilmiyorum, kafam o kadar karışık ki yaş da geçiyor, evlenmeyi artık çok istiyorum ama nasiplerimi hep kaçırıyorum, kaç kişiyi reddettik, bu sefer reddetmek istemiyorum, hep değerlendirmek istiyorum ama bir tane görücüm aile apartmanında, yani adamın ailesiyle aynı apartmanda kalacağım diye annem razı gelmiyor, diğer ikisi de iyi yerler ama nasıl olur bilmiyorum, kafam çok karışık, o kadar iyi yerleri kaçırdım ki çok pişman oldum, bir daha pişman olmak istemiyorum.
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişteki kararlara takılıp bugünü kaçırma bir tanem 🌸 29 yaş olgunluk ve ne istediğini bilmek için harika bir dönem. Annenin önerileri kıymetli ama bu senin hayatın. Aile apartmanı zor olabilir fakat diğer iki adayla tanışmaktan zarar gelmez. Onları yakından tanımak için kendine fırsat ver. Kendini hiç baskı altına alma, nasibin doğru zamanda seni bulacaktır 🌿 Kalbin bu adaylardan birine biraz olsun ısındı mı, ne hissediyorsun? 💛