Normal sohbet ediyoruz. Sonra karşıdaki bir zaman sonra yazmıyor ve engelliyor. Böyle olan varsa neden böylesiniz, kırıcı oluyorsunuz ya da ben değersiz insanları fazla önemsiyorum.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Siz fazla önemsiyorsunuz hele buradaki ergenleri daha fazla
Çok haklısın gerçekten.
O zaman bu saatten sonra kendize haksızlık etmeyiniz lütfen hanımefendi
Doğru söylüyosun teşekkürler
Rica ederim
Net söylüyorum burada ki kimseyle iletişim olmuyor cidden. Dm kapat ve hiç bir şekilde konuşma çünkü nezaket ve saygı nedir bilmeyen çok.
Fazla anlam yüklemeyin asıl gerçek hayata bakın burası gelip geçici
Ben her iki taraftanda arkadaş edinmeyi severim ama haklısın tabi
Doğru diyosun
Yani bana göre doğru o kesin haglskhkskk
He yaa cidden öyle insanları çok takıyorum artık sadece kendimi düşüncem banane çokta umrumdalar bundan sonra böyle😂
Ben bana doğru gelene doğru derim sende ne ettin sanki herşeye doğru demişim gibi konuştun🤣🤣😂. Yok ya daha da insanları o kadar ciddiye almam teşekkürler tavsiyen için
😂😂Öyle cidden.
Hsşfskgjsj aa senin ilişkin yok muydu biriyle takipleşiyosun bende sevgilisiniz sandım
Anladım
Teşekkürler sizde
Merhabalar Bu zamana kadar hep yanlış insanlara denk gelmiş olmam senin şansızlığın Ama bunu artık benimle bir dur diyoruz
Bi hareketini sinir olmuş olabilirler. Ben de sinirlenince konuşmayı kesiyorum.
Öyleyse neden söylemiyorlar da aniden soğuk yapıyorlar.
Söylesem sanki anlayacak deyip üşeniyorum genelde 😂
Ya aman ziktir et, giden gitsin. Zaten buradan anca yüzeysel bağ kurarsın, ilerlemez. Çok mana yükleme yani.
😂. Ama tabi kişisine göre değişir. Aynen doğru diyosun burdakilerle arkadaşlık kurulmaz
Hepsi sjk kafalı ciddiye alma takıl geç burada duygusal hareket etmek aşırı beyinsizce
Ben de böylelerine rastlıyorum. Hiç böyle birisi olamadım, hep karşımdakine önem veren, sohbeti muhabbeti bırakmayan tarafta oldum ama böylelerine denk gelmek üzdü beni. Demek ki tek değilmişim
Sende nasıl oluyor bu durum?
Düzgün insana denk gelmemişsin. Ben de normal sohbet etmek için birkaç kişiye yazdım ama dönüş yapan olmadı amacım sadece normal sohbet muhabbetti
Önemsemen senin hatan bana 1 tane öyle denk geldi sadece ama sen 1 yanlış gördün mü daha da güvenme temkinli yaklaş yalan söylüyorlar genelde
Amacı cinsellik ise sohbet etmez..
Sohbet adam işi herkesle olmaz..
Sanal dünya ,. karısından ,. kocasından gizli giren tipler :) korkudan bazen kapatır kaçarlar ( benim fikrim ) coguda işsiz, işler ciddiye binerse boş oldukları orataya çıkacak sende cogaltabilirsin
Buradakileri fazla ciddiye alma
Bana da çok denk geliyor hem sohbeti kendisi başlatıyor hem yardım bırakıyor sohbeti
Aynen yaa sinir oluyorum
Bende öyle. Hani o kişiyle tartışmış olsam neyse engellesin ama ortada bir şey yoktu
Abaza sapıktır da ondan
Buradakileri bu kadar ciddiye almayin
Burdakilerin kafa bir milyon
kendilerini geliştirememiş insan modelleri.
buradaki kızları asla ciddiye almıyorum 😂
Resmini falan kimseye atma
En güzeli muhatap olmamak
Aynen bana da okuyor alıştım takma
Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor
Burası Bakırköy Deli Hastahanesi Gibi
Sohbet sarmiyor demek ki normal değil mi?
Ay hep öyle
bana da sizin gibiler yapıyor..
Yaa işledik bu konuyu amaçları cinsellikkkkk
Yok normal konuşuyoduk hiç cinsellikte açmadı
Aaa evet olabilirr doğru diyosun
Genellikle kadınlar yapıyor onu
Evet çok yanlış
Hepsi garip
Değişikler
Ciddiye alma burayi
Hiç yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet dünyasındaki bu ani uzaklaşmalar maalesef çok yaygın 🌿 Karşı tarafın iletişimi birden kesmesi tamamen onun kendi olgunlaşmamışlık süreci ve sınır koyma beceriksizliğiyle ilgili. Sen harika bir empatiye sahipsin ancak değerini başkalarının davranışlarına göre ölçmemelisin 🌸 Bazen beklentilerimizi doğru kişilere yönlendirmek ruhumuzu korur. Sen daha önce böyle durumlarda kendi sınırlarını korumak için nasıl adımlar atıyordun 💛