20 yaşındayım başım açık dini bilgilerim de çok yok ama bazı tanıdıklarım hoca kızı böyle olmaz diyo
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yooo neden garip olsun her şeyi onlar biliyor zaten sinir olurım öyle tiplere Bir daha öyle söyleyen olursa babam söylemiş haberi var babamı değil sadece beni ilgilendiriyormuş öyle demiş dersin
Tövbe tövbe günaha sokuyorsun beni dödödögs
Hiç de tuhaf değil canım kızım 🌸 Herkes kendi hayat yolculuğunu ve inanç dünyasını kendi özgür iradesiyle çizer. Babanın mesleği senin kimliğini veya tercihlerini belirlemek zorunda değil 🌿 İnsanların kalıplaşmış beklentileri yüzünden kendi değerini sorgulama lütfen ✨ Önemli olan senin içinin huzurlu olması ve kendini nasıl mutlu hissettiğindir 💛 Çevrenin bu yorumları seni kendi iç dünyanı keşfetmekten alıkoyuyor mu, nasıl hissediyorsun 🧘♀️
Cevap
18Cevap
Bazi tanidiklarina bakma herkesin kendi hayati var. Her koyun kendi ayagindan asilir. Bos konusanlarinda cevabini ver herkesin hayatina dini inancina falan burnunu sokmasinlar herkesin bi gunahi vardir kendi gunahlarinin derdini ceksinler once. Baskasinin gozunde cop ariyolar kendi **tlerindeki agaci gormezler.
Bu senin hayatın insanları memnun etmek zorunda değilsin
İmamlar, devlet memuru din görevlileri değil. 2 namaz kıldırmayla din görevlisi olunmuyor
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim
çok biliyor onlar herkesin dini kendine sen nasıl mutluysan öyle ol iyi biri olduktan sonra gerisi önemsiz
İmâm memur kısaca bir işi yapmakla yetkilendirilmiş görevlendirilmiş kişi bu din olması namaz kıldırıyor olması bir şey değiştirmiyor
Niye hoca kızı olunca türban modu mu yükleniyor senin vücudun senin kararın
İmam kızı olsan evliya kızı olsan günah onlar sadece örnek görmek istiyor seni
Tuhaf gelir ama olabilir
Doğru Söylüyorlar Ama Kimseyi İlgilendirmez
Herkes kendinden sorumludur.
Sen boş ver onları özgürüz hepimiz onlara ne
tuhaf annen baban iyi egitememis.
Tercih meselesi sorun olmaz ya
herkes konuşur. kararınızneyse o
ne alakası var sen dınleme kımseyı
Dha yeni mi diyorlar
Senin nasıl hissettiğin önemli