Bundan sadece ben korkuyor olamam 6'ya veya yediye gidiyordum o videoyu izleyince ama nasıl korktum var ya arka plana Kur'an sesi koymuşlar herhalde dedim kızı eski haline döndürmeye çalışıyorlar şimdi aklıma geldikçe gülüyorum basıyorum kahkahayı siz ne düşünüyorsunuz?
Kur'an'ı yırtan kız hikâyesinden korkan var mıydı?
Hahahaha evet çok korkmuştum bir gece metin oynarken biraz facebookta pinekleme istemiştim. Oda karanlık tabiki sonra karşıma bu resim çıkmıştı. Allah im dedim birden aklımı kaybedecek tim. 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Orta okul da fotoğrafına bakamam ödüm bir yerlerime kaçardı. 😅
Aynen bir kere Elektrikler gitti Aklıma bu hikaye geldi girdim yorganın altına nasıl korkuyorum ama Off Ne günlerdi cdfhfccdh
Bizim manyak sınıf haftada bir kez dinlerdi ruh hastaları derse odaklanamazdım ben onlar yüzünden 😅
Küçükken korkudan bir yere kıpraşamazdım sonradan öğrendim ki heykelmiş bu 😂
Aynn ya ne günlerdi
Videosunu bilmiyorum ama evet çok korkuyodumm sjxnnakndnd
Videoda bu resim var müzik olarak da Kur'an sesi koymuş gerçekçi olmuş bir nesli inandird ibu yalana kimin aklına gelir ki cfgfc
Nası bi manyaklık ayy 😂😂
Ağa türkiye de buna bile tecavüz eder ülkenin kadın görmemiş dişi sineğe beklenen abazanlari
Hallenen*
Hahahaha evet çok korkmuştum bir gece metin oynarken biraz facebookta pinekleme istemiştim. Oda karanlık tabiki sonra karşıma bu resim çıkmıştı. Allah im dedim birden aklımı kaybedecek tim. 😀
Kızın yüzü çok güzel instası var mı? 😅
Dur bulursam link atarim xfghvg
Harbiden kıza düştüm bee
Düşülmeyecek gibi değil ki afet afet 😅
90 60 90 mübarek 😅
Xbvhmgl inanmıyordum ki 😂😂
Her dönemde insanları bu şekilde korkuturlardı.
hikayeler korkutucu olmazlar ki :)
Şeytan bebek vardı oda korkunçtu
Onu hiç duymadim
Facebookta popülerdi gözleri kırmızıydı rengi siyahımsı bişeydi arkada yine kuran sesi vardı
Gerçek mi bu
Hikaye yalan Tabii ki bir dönem herkesin korkulu rüyası Balmumu Heykeliymiş...
😅😂😅
çok saçma geliyordu.
Ciddi korkuyordum
Bende
Bir sanatçının eseri bu yalnız
Biliyorum zaten çocuk olduğum için inanmıştım bu yalana ve korkuyordum o zamanlar
Korkmazdım.
Korkuyordum
Çocukluk kabusum