Bir erkeğe annelik edersen sana gelin getirir lafını biliyorsunuz, doğru da bence. Önceki ilişkimdeki eski erkek arkadaşım benim aldığım pijamaları giyerken başka bir kadınla yatıyormuş mesela, ona aldığım tatlıları beni aldattığı kadın yiyormuş falan, ondan tövbe ettim bir daha hiçbir erkeğe çöp bile almam diye. Ama durum biraz farklı, şu anki erkek arkadaşım askeriyede, ziyaretine giderken ihtiyacı olan şeyleri, sevdiği yemekleri alıp götürürsem ne olur yine kendimi aynı duruma mı düşürüyorum sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben şöyle bir öneride bulunayım, askerin bu tarz yiyecek nebileyim giyecek ihtiyacının yanı sıra bilirsin başka şeylerede ihtiyacı var. kadınlığını simgelen onu mutlu edebilecek bir hediye hem seni kadın olarak görmesine neden olur hemde sen onu hediyenle hem bir ihtiyacını gidermiş hemde bir erkeğe yaklaştmış gibi hissedersin
Bi erkeğe annelik yaparsan seni evde bırakır gider kendine sevgili bulur anlamıyorum sizi onların zaten annesi var bekleyin zaten birkaç seneye doğurduğunuza yaparsınız anneliğinizi
Ben zaten kendim dedim sorunun detayında "Bir erkeğe annelik edersen sana gelin getirir lafını biliyorsunuz, doğru da bence. " diye... Konu o deüil, ben farkındayım ama sorguluyorum yine de. Ben bunu ailem, arkadaşlarım, ihtiyacı olan herkes için de yaparım yapıyorum da. Sevdiğim değer verdiğim herkese ihtiyaçları olduğunda elimden gelen desteği yaparken sırf adam beni anne gibi görmesin diye erkeklere yapmamalı mıyım?
Yardım etmek farklı bir şey annelik yapmak farklı bir şey bir annenin ve bir sevgilinin yapabileceği şeyler farklıdır bunu ayırt edebiliyorsan bir problem yok
Sadece askerde olduğu süreçte imkanları kısıtlı dışarı çıkamıyor diye böyle bir şey yapmayı düşündüm. Normalde dışarıdayken böyle şeyler yapmam mesela.
Bence o zaman da yapmalısın dediğim gibi annesi var sonuç itibari ile
aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek garip
Demek ki sen de sadece anne olabilirsin :)
Nasıl yani
Eee baksana akillanamiyorsun
Almamalı mıyım hiç bir şey, hediye falan
Bakin :) bunun bile tereddutundesin :)))
Neden bisey alma yedirme verme derdindesin onu sorgula sen
İyi de ben bunu ailem, arkadaşlarım, ihtiyacı olan herkes için de yaparım yapıyorum da. Sevdiğim değer verdiğim herkese ihtiyaçları olduğunda elimden gelen desteği yaparken sırf adam beni anne gibi görmesin diye erkeklere yapmamalı mıyım?
Bunun ölçüsünü bilmiyorsan yapmayacaksın
İnsanlar cabuk alisir ve istem dışı da olsa kullanır
Sen bu kadar veren olursan senin kiymetin anlık kalır:)
Sadece askerde olduğu süreçte imkanları kısıtlı dışarı çıkamıyor diye böyle bir şey yapmayı düşündüm. Normalde dışarıdayken böyle şeyler yapmam mesela.
Yapma sadece asker
Zaten devlet ihtiyacini karşılıyor:)
Anladım. Biraz da şu var, ben gelecek görmüyorum yani devam edeceğimizi düşünmüyorum. O nedenle rhatım aslında, ilişki bitse de üzülmem, helali hoş olsun alacağım yapacağım şeyler de. Hep bu kafada biri oldum, başkasının bende hakkı emeği parası kalacağına gerekirse benim onlarda kalsın ama kimse de arkamdan çıkıp da o beni kullandı paramı zamanımı kullandı vs diyemedi, diyemez de hakkımda. O bu yaz biz sahilde gezerken hafif serinledi, ben üşürüm diye gidip şal aldı bana. Üstelik işsizdi o sırada. Belki ben fazla vefalı bakıyorum insanlarla olan ilşkilerde, yapılan küçük bir şeyi bile umutmayıp geri ödemeyi bekliyorum onların da ihtiyacı olduğunda.
Bakin iyi insan olmak iyi iliski sebebi değildir
Oyle kimse de kimseyi ne kullaniyor ne borçlu kalıyor ne ahi tutuyor herkes olani olacagi bilerek yasiyor ilişkiyi onemli olan değerli kalman
Anladım, erkek para harcadığı yatırım yaptıpı, değerini bilen merkezinde kalan kadına aşık olur bağlanır diyenlerden misin? Aslında herkes öyle evet ama ben herkesin yaşadıpı türden bir ilişki yaşamayı istemiyorum. Yatırım isteyen kadın dolu ortada, omlara gidip yapsınlar.
Her erkek aynı değildir.
Çok iyi rol yapabilen olduğundan başka biriymiş gibi davranan da çok erkek var ama.
O zaman bekar kal, bulaşma kimseye.
nesiniz siz fino mu yerim sizi.
Anlamadım bu soruya mı cevap attınız
Ne alakası var
Hayır