1 yıldır bir çocukla takipleşiyorum ama belli gönderiler dışında hiç iletişimimiz olmadı. Atatürk, bayrak vb. hikayeler paylaştığımız zaman sadece beğeni atıyorduk. Bu arada asker, diğer hiçbir hikayeyi ya da gönderiyi beğenip tepki bırakmıyoruz. Ben bu çocuğu beğeniyorum ve konuşmak istiyorum ama onun tarafında hiçbir tepki yok. Ne yapayım sizce? Direkt ben yazmak istemiyorum, ayda bir ancak hikaye paylaşıyor. Kendini paylaştığı bir hikayeyi falan mı beğensem, ne düşünür? Aramızda bir konuşma başlatmak istiyorum, hemen “sen yaz o zaman” demeyin. Utanıyorum ve ilk konuşmayı onun başlatmasını istiyorum. Daha farklı öneriler verirseniz sevinirim.
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir yıldır süren bu sessiz bağ çok tatlı bir merak uyandırmış sende 🌸 Şimdilik sadece ortak değerler üzerinden küçük adımlar atılmış. Onun seyrek paylaştığı hikayelere, özellikle doğa veya günlük hayatla ilgili olanlara soru içeren küçük bir yanıt vermek harika bir köprü olabilir 🌿 Sadece beğenmek yerine, onun ilgi duyabileceği bir paylaşıma "Burası neresi?" gibi doğal ve zahmetsiz bir soru yazabilirsin. Sizce ortak bir merak noktası bulmak iletişimi kolaylaştırır mı? 💛