Biraz uzun ama akıcı şekilde anlattım lütfen okuyun.
Sorum saçma gelebilir ama ben baba evinde hiç hijyen öğrenmedim. Fakir olduğumuz için. Babam cimriydi ve evin tüm finansal yükü annemdeydi, bu yüzden her şeyden kısardık.
Yatak çarşaflarını 3-4 ayda bir değiştirebiliyoruz. Su masrafı çıkmasın diye. Haftada en fazla 2 kere banyo yapabiliyoruz. Buna yazın da dahil. Kıyafetlerimizi haftada iki kere değiştirebiliyoruz. İç çamaşırları dahil. Kullandığımız havluları, kurutup, tekrar kullanıyoruz. Kokmasına rağmen annem yıkatmıyor. Evi temizlemek için, evin güzel kokması için, ne bileyim hiçbir ekstra temizlik ürünümüz yok. Ocak ve çamaşır makinesi dışında hiçbir makinemiz yok. Öyle kafamıza estiği gibi yemek de yapamıyoruz. Sabah tüm öğünler için aynı şeyi pişiriyoruz. Halıları yıllardır yıkamadık.
Ben bunlardan annemi sorumlu tutmuyorum. Anlıyorum kadını. Üç kuruşla neye yetişecek. Ben de okuyup çalışıyorum ama kazandığım para yetmiyor. Sevgilimin durumu iyi, bazen para gönderiyor bana, ben de onları evin harcamaları için kullanıyorum.
Annem dün beni kenara çekti. Gelsinler istesinler seni, sen bu evden kurtul ben de bir yükten kurtulayım dedi. Oturup ağladık öyle… Sevgilime okulumu bitirince evleniriz diyordum, o dünden razı oysaki. Bugün onunla konuşacağım ama çok korkuyorum. Yani içim çok huzursuz, evlilikten korkuyorum, yeni bir hayata nasıl alışacağımdan korkuyorum, aile evinde hiçbir şey öğrenememiş olmaktan korkuyorum. Ne olur biriniz akıl versin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer